• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun keyfi yerinde olmasına rağmen siyah dışkılıyor

nursima

Aktif Üye
Merhabalar 3 yaşında bir tane erkek kuşum var durumu çok iyi Hani hareket ediyor oynuyor Az önce top oynadı ama siyah dışkılıyor yemek yemesinde de bir sıkıntı yok hani yemini de yiyor suyunu da içiyor şu an konuşuyor mesela ama siyah dışkılıyor Bu bir defa daha olmuştu Ama o zaman kusma da vardı düzeldi kumunu O zamandan beridir kaldırdım hani arada sadece kum veriyordum içindeki siyah kömürleri vermiyordum ya hala yemiyo yani siyah kömürleri vermiyorum Sadece yem yiyor su içiyor gaga taşı ve vitamin blok Neden olur ve niye oluyor şimdi aşağıya bir fotoğraf ekleyeceğim Yani iki tane kaka var fotoğrafta biri dağılmamış hali biri normal hali17236963471852376036847302543490.jpg

nursima

Aktif Üye
17236987719831794539156275725069.jpg daldarı yedirdim son hali böyle şuan salıncagı ile konuşuyo keyfi gayet yerinde

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhabalar 3 yaşında bir tane erkek kuşum var durumu çok iyi Hani hareket ediyor oynuyor Az önce top oynadı ama siyah dışkılıyor yemek yemesinde de bir sıkıntı yok hani yemini de yiyor suyunu da içiyor şu an konuşuyor mesela ama siyah dışkılıyor Bu bir defa daha olmuştu Ama o zaman kusma da vardı düzeldi kumunu O zamandan beridir kaldırdım hani arada sadece kum veriyordum içindeki siyah kömürleri vermiyordum ya hala yemiyo yani siyah kömürleri vermiyorum Sadece yem yiyor su içiyor gaga taşı ve vitamin blok Neden olur ve niye oluyor şimdi aşağıya bir fotoğraf ekleyeceğim Yani iki tane kaka var fotoğrafta biri dağılmamış hali biri normal haliEkli dosyayı görüntüle 67865
Merhaba, kuşunuz aç
Yem yediğinden emin misiniz?

nursima

Aktif Üye