anydayykk
Yeni Üye
Merhabalar öncelikle. Şimdi benim kuşum birden fazlaca hasta olmuştu birden güçten ve iştahtan kesilmişti. veterinere götürünce 10 gün antibiyotik kullanmıştım düzelmişti kuşum, dışkısı falan da iyiydi. Şu an da iyi iştahı vesaire ama normalden daha uykulu gibi. Gün içinde normalden daha fazla kestiriyor. Tüy döküyor ve bir sürü yeni tüy çıkartıyor, ona bağlıyorum bunu. Bir de endişe ettiğim diğer bir konu da kuşumun karnında bir titreme var. Yani yeni yeni gördüm bunu ben kanatları titriyor sanıyordum çünkü gözle görülür bir titreme yok ama elime alınca hissediyorum. Sonra fark ettim ki kalbinin altı karnı titriyor. Dün multivitamin verdim, geçen hafta da b vitamini. Enerjisi yerinde halsiz değil oyun falan oynuyoruz ama endişe ettiriyor beni bu durum. Tüy dökme döneminde olduğu için stresten falan mı oluyor acaba? Hastalıktan sonra dışkısı düzelmişti ben yem değiştirince biraz bozuldu gün içinde 3-5 kez ishal yapıyor sonraki dışkıları normal ve sağlıklı görünüyor hep. Yani içime oturmayan bir şey var. Mesela şu an yok, ama bu sabah vardı. Parmağımla dokununca hissediyorum. Ama sindirim sistemi bozukluğu mu? Ya da stresten mi tüy dökümünden?