• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun karnı şiş

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba. Kaç Gündür Böyle Şiş Yavrunuzun Poposu. Yumurta Var Gibi. Siz Cikaramam Derseniz Kanatli Uzmanina Gosterebilirsiniz. Demet Ablacığım Daha Tecrubelidir. @Demet bükay 😇

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Muhabbet kuşumun karnı şiş yüksek ihtimalle hamile. 2 gündür de yemek yemiyo sadece su içiyo kendini sevdiriyor.
Merhaba,
streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız dışkı fotoğraflarını da paylaşırsanız sevinirim
Sırt ve kanatlar, gözüksün video da

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Siteye Girip Yükleme Yapın. Linki Burada Paylaşabilirsiniz 😇

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Istanbulda Kanatli Uzmanı Çok Var Aslında. İmkanınız Varsa Kanatli Uzmanı Görse İyi Olur. Röntgen Çekilmesi Lazım.İç Organlarınada Bakılır.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Istanbulda Kanatli Uzmanı Çok Var Aslında. İmkanınız Varsa Kanatli Uzmanı Görse İyi Olur. Röntgen Çekilmesi Lazım.İç Organlarınada Bakılır.
Gebe kuş rontgen alınmaz malesef, ışınlar yumurtayı etkiler😔
Sevdiği, kızıl darı yulaf, aspur ne ise verin, sebze meyve kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka verin

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Gebe kuş rontgen alınmaz malesef, ışınlar yumurtayı etkiler😔
Sevdiği, kızıl darı yulaf, aspur ne ise verin, sebze meyve kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka verin
Bilmiyordum Ablacığım. Genelde Hekimler Çekiyor. Benim Kizimda Hep Çektiler Rontgen. Yumurtasını Bile Baktılar 🤗🌸 Öğrenmiş Oldum Teşekkür Ederim

Üst Alt