• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

TahminEt Kuşumun karnı kızarık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nehirnsndn

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Şiş kırmızı karın, tüy yolma
Hastalık Belirti Tarihi
17 Tem 2025
Kullanılan İlaç
Daha öncesinde sadece vitamin kullandım
Kuşum 2 yaşında falan 1 yaşındayken aldığımızdan ötürü elimize alışamadı hırçın biraz, geçenlerde de ben ameliyat oldum bu süreçte kuşumla ailem ilgilendi bu yüzden ortalama 1 aydır durumunu takip edemedim ishal gibiydi, geçenlerde keyfi yerindeydi ama şu an tüneğe çıkarken ters durarak çıktığını gördüm gidip baktığımda alt karın kısmı kırmızı ve sanki şiş gibiydi oradaki tüyleri de yolmuş sanırsam, ne yapabilirim?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşum 2 yaşında falan 1 yaşındayken aldığımızdan ötürü elimize alışamadı hırçın biraz, geçenlerde de ben ameliyat oldum bu süreçte kuşumla ailem ilgilendi bu yüzden ortalama 1 aydır durumunu takip edemedim ishal gibiydi, geçenlerde keyfi yerindeydi ama şu an tüneğe çıkarken ters durarak çıktığını gördüm gidip baktığımda alt karın kısmı kırmızı ve sanki şiş gibiydi oradaki tüyleri de yolmuş sanırsam, ne yapabilirim?
Merhaba öncelikle size geçmiş olsun
Kuşunuz dişi mi?
Folluk kanalını açmak için ters durabilir
Yandan, sırttan fotoğraf paylaşırsanız sevinirim
Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız

nehirnsndn

Yeni Üye
Merhaba öncelikle size geçmiş olsun
Kuşunuz dişi mi?
Folluk kanalını açmak için ters durabilir
Yandan, sırttan fotoğraf paylaşırsanız sevinirim
Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız
Watch unnamed | Streamable sonda biraz daha net belli oluyor sanırım daha karın kısmı sanıyordum ama galiba poposu şiş, bir de tüylerinde böyle beyaz beyaz şeyler çıkmış, bir sürü veteriner aradım ilgilenemeyiz dediler hayvan hastanesinde de randevu bulamadım kendim bir şey yapabilir miyim ki

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Watch unnamed | Streamable sonda biraz daha net belli oluyor sanırım daha karın kısmı sanıyordum ama galiba poposu şiş, bir de tüylerinde böyle beyaz beyaz şeyler çıkmış, bir sürü veteriner aradım ilgilenemeyiz dediler hayvan hastanesinde de randevu bulamadım kendim bir şey yapabilir miyim ki
Kuşunuzun tüy yapısı çok bozuk malesef takviye veriyor musunuz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yüzünün fotoğrafını paylaşır mısınız lütfen

mortsvivants🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Çift konu açmak yasaktır, tek konudan devam edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt