• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun karnı haftalardır şiş

kadircf

Yeni Üye
Haftalardır böyle kuşumun karnı defalarca kez yumurtladı yavrulayamasa da kanlı damarlı birkaç yumurta gördüm gelişemiyordu yavrular bir türlü neyse konumus basla son birkaç yumurtasını uzun gayretler sonucunda geciktirerek atmıstı bu sefer atamadı sanırım belki de yumurta değildir emin olamıyorum ankarada oturuyorum kusum için ne yapabilirim

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba. Geçmiş Olsun. Hal ve Hareketleri Nasil Yavrunuzun ? Ikinma Hareketi Yapıyor mu ? Yumurta sikimasini Sizde Anlarsınız. Kendi Ikinir Ama Yapamaz. Elle Kontrol Edin. Karnına Doğru Büyük Şişlik Var mı?

kadircf

Yeni Üye
Ikınma görmedim bi yumurtasını kafeste atlayıp zıplarken bacaklarının arasına alıp cıkarmıstı ordan da yuvasına goturdu ıkınsa cıkarır belki de ama tıkanmıs olabilir evet ankarada pet art mı diyorsunuz

kadircf

Yeni Üye
Erkek dövüyor sanırım çiftleşmeye izin vermediginden karın tüyleri yoluk gibiydi gecenlerde

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Poposundaki şişlik sert mi

kadircf

Yeni Üye
Sarı sarı bişeyler var arkasında onlar nedir

kadircf

Yeni Üye
Titreme falan var kuşda biraz ucuyorlar geziyorlar ama bazen düşüyor çarpıp yerde yürüyüp dolanıyor afallayıp

kadircf

Yeni Üye
Lipom ne demek zararı olacaksa yumurtlamaya çalışmasın hayvan hastaysa çiftleşmesinler yada ayırayım mı kafesleri ne yapayım

Üst Alt