• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kanat tüy kapsülündeki kan

bzdmsamet

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar haftada bir kuşumu avucuma alıp genel olarak incelerim herhangi bir sorunu var mı diye bugün fark ettim ki en uçtaki ve en uzun olan kanat tüyünün kapsülünde kan var kendisi tüy dökümünde kanat tüylerinide birkaç gün evvel atmıştı acaba ondan kaynaklı bir durum mu yoksa uçarken vs. mi yaptı ya da kafeste.4dc4bbe6-13f5-4959-a4f1-fd28d0f79c6c.jpg

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tüy tüpçüklerinin içindeki kan kapsülü bir sorun yok 🙂 haftada iki kere BT amin forte takviyesi yapın. Elinizde gervit varsa o da olur. Uçması neşesi yemesi nasıl

bzdmsamet

Aktif Üye
Tüy tüpçüklerinin içindeki kan kapsülü bir sorun yok 🙂 haftada iki kere BT amin forte takviyesi yapın. Elinizde gervit varsa o da olur. Uçması neşesi yemesi nasıl
onda çok şükür hiçbir zaman sorun olmadı beyefendi de sürekli bağırıp uçmak istiyor :D bir an kan görünce tedirgin oldum doğrusu çünkü o daha bir bebek.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Maşallah diyelim o zaman 🙂🙏🏻 korkulacak bir durum yok dediğim takviyelerden birini uygulayabilirsiniz. 🖐🏻

bzdmsamet

Aktif Üye
Maşallah diyelim o zaman 🙂🙏🏻 korkulacak bir durum yok dediğim takviyelerden birini uygulayabilirsiniz. 🖐🏻
Anladım teşekkür ederim ayrıyeten bir sorum olacaktı bu aralar tüy döneminde ve sanırım kızgınlık döneminde normalde kafesinde hiç yem kusmaz ancak dışarı çıkınca elime gelip arada yem kusuyor bu bir sevgi gösterisi midir bilemem yeminde sürekli olarak aspur var birkaç güne birde kızıl dal darısı veriyorum acaba bunlar mı kızıştırıcı bir özelliğe sahip aslı hanım.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet parmağınızı dişi sanıp yem ikram ediyor. Aspurun kızıştırıcı bir özelliği olduğunu düşünmüyorum. Ama doğaları gereği dönem dönem bu hareketleri yapabilirler. Havuç vermeyin onun kızıştırıcı özelliği var. Ayna gibi parlak cisimlerden de uzak tutun 🙂

Üst Alt