• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumun kanaması durmadı

cucubucu

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
kanama
Hastalık Belirti Tarihi
13 Ocak 2024
Kullanılan İlaç
vilmectin
kuşumun boynu kanıyor ben kendi kendine stresten yolduğunu düşünmüştüm o yüzden vilmectin ve boyunluk aldım ama kanaması devam ediyor bugün, eşinden dolayı gibi o yüzden ayırdım onları nasıl iyileştirebilirim yardım eder misiniz

Doğacı

Eski Forumcu
Merhabalar eczaneden rif ampul alın,boyunluğu çıkarmayın iyileşene kadar. Kuşu ayrı bir kafese koyun dinlensin.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
kuşumun boynu kanıyor ben kendi kendine stresten yolduğunu düşünmüştüm o yüzden vilmectin ve boyunluk aldım ama kanaması devam ediyor bugün, eşinden dolayı gibi o yüzden ayırdım onları nasıl iyileştirebilirim yardım eder misiniz
Çok geçmiş olsun, kuşun da fotoğrafını atar mısınız yarayı görelim, ilacı eczane kapanmadan önce alın yarın pazar, 2-3 güne kapanır yarası bugün başlarsanız

Doğacı

Eski Forumcu
Reçete ile satılıyor bilginiz olsun

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
boyunluk olmaz, yara var, tek olsun kuşunuz, kendi yapamaz bunu🥹 rif kullanın düzelir👍😊🤲

Ekli dosyalar

Doğacı

Eski Forumcu
rifi aldım sürdüm ve boyunlukla da o dayanamadı hemen çıkarttım çok teşekkür ederim🫠🫠🫠rifi ne kadar süre kullanayım
Geçmiş olsun 😊
Yara kısmı fotoğraftaki gibiyse halen o zaman boyunluk takmayın zarar vermesin fakat sürekli hareket etmesin hatta birkaç gün kafeste durmasını öneririm iyileşme için

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
rifi aldım sürdüm ve boyunlukla da o dayanamadı hemen çıkarttım çok teşekkür ederim🫠🫠🫠rifi ne kadar süre kullanayım
Boyunluk yaraya zarar verir, keser, açık yara zaten mümkün değil olmaz, uyumadan önce tekrar sürün, yarın da 2-3 kez, gözlemleyin muhtemelen 3-4 güne kapanır🤲😊👍

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Reçeteli ürün olarak geçiyor hatta geçen konuşmuştuk seninle reçeteli dedin diye hatırlıyorum o yüzden teyitli bilgi diye paylaşmıştım 😊 reçetesiz olması iyi
Reçeteye yazdırabilirsin demiştim ablacım, ücretsiz alınır😊ben yazdırmadan aldım👍😊

cucubucu

Yeni Üye
Birkaç güne toparlar diye düşünüyorum 😊 Rif mutlaka evde bulunsun acil müdahalede kullanılabilen bir ürün. Ayrıca kuşa başka bir kuş zarar verdiyse tedbirli olmalısınız..
o konuda pek emin değilim kendi mi yapıyor yoksa eşi mi
başka kafese aldım eşini belli olacak her şey🤭

cucubucu

Yeni Üye
Temizlemenize gerek yok, yese de yan etkisi yok, endişe etmeyin, yara kapansın önce, banyo yapar,😊🤲 kan dökülür kurudukça, kanamaya engel olur antibiyotik ve antibakteriyel dir, enfeksiyonu önler😊👍
çok korktum onu böyle görünce, çalışıyorum çünkü o yüzden gözlemleyemiyorum nasıl olduğunu bu yüzden telaşlanmıştım, teşekkür ederim çok