• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kanadındaki yara

Edaa

Yeni Üye
Dışarı çıkardığımda kanadının bu şekilde olduğunu fark ettim şuan biraz daha artmış ama onu çekemedim😔

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tüy tüpçüklerinin içindeki kan gibi duruyor. Yemesi içmesi ve en önemlisi uçması nasıl. Birde kuşunuzun parmağınızda yada tünekte videosunu görebilir miyiz.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet, bana da tüyler dökülmüş de yeni çıkmaya başlıyor gibi geldi. Aslı hocamızın dediği gibi bir videoya ek olarak kanadın yakından daha net bir fotoğrafını da atar mısınız mümkünse 🙏

Edaa

Yeni Üye
Evet, bana da tüyler dökülmüş de yeni çıkmaya başlıyor gibi geldi. Aslı hocamızın dediği gibi bir videoya ek olarak kanadın yakından daha net bir fotoğrafını da atar mısınız mümkünse 🙏
Tüy değişim döneminden yeni çıktı kanadını çekemedim şuan

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet Feyza'ya katılıyorum. Tüy tüpçük kanları onlar. Benim kuşum kanatlarını gerdiginde de o şekilde yara gibi kan var. Ama o normal bir durum 🙂 uçması neşesi yerindeymis korkulacak bir durum yok 🙂🖐🏻 b vitamini takviyesi yada gervit multivitamin takviyesi yapabilirsiniz. Gözlemleyin yine de. Tüyü gibi ömrü olsun 🙏🏻

Üst Alt