• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun kanadında sorun var

Mine62817

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kanadının tekini havaya kaldırıyor uçmuyor ve halsiz
Arkadaşlar kuşumun kanadın da iki gündür sorun var. Bir iki haftadır da tüylerini kabartıyor halsiz. Suyuna pet shopun söylediği vitaminden damlatıyordum ve yeride peteğin hemen yanında. Bi ara kendine geldi sonra yine tüylerini kabartmış şekilde halsizdi. Az önce veterinere götürdüm adam kuşun kanadına baktı hasar almış ve üşütmüş dedi. Kafesinde dolaşıyor yemeğini suyunu içiyor arada ses çıkarınca ötüyor fakat kafesin kapağını açtığımda uçmuyor bekliyor. Arada kafama konuyor o kadar ama çok alçak uçuyor. Bir gün önce uçarken birden kanadını baya açtı kapatmadı sonra kanadını düzeltemedi uçtu tutmaya çalıştım ama tutamadım duvara çarptı komidinin üzerine düştü. Orda hala kanadı garip duruyordu avucuma alıp sakinleştirdim sonra kafesine koydum kanadı daha düzgün görünüyordu. Korktuğunu falan düşündüm ama kanadında bir sorun var. Yormamak için dünden beri açmıyorum kafesini. Veteriner suyuna karıştırmalık bir şey verdi az önce kullandım. Kanadına her hangi bir şey yapmadı yada vermedi. Yarın başka bir veterinere götürmeli miyim yoksa iyileşmesini mi beklemeliyim hiç içime sinmedi.

Ekli dosyalar

berkepr1

Yeni Üye
Aynısı benim sultan papağanımda oldu, büyük ihtimalle kırılmıştır. 3 hafta uçurmamıştım ben veteriner öyle demişti. Ama veterinere götürmekte fayda var.

Üst Alt