• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kanadında siyahlık

beyzi

Aktif Üye
Kuşumun kanadında siyahlık var ve oradaki tüy eksik gibi
Dün kesinlikle böyle bir şey yok sabah da kuşuma bakıp çıktım fark etmedim belki vardır bilmiyorum ama 8 9 saat yoktum yanında
Geldiğimde bununla karşılaştım kafes tabanında da böyle bir tüy vardı ama kuyruk tüyü sanki bu
Ne olmuş olabilir

Yağız Ballı

Yeni Üye
Kuşumun kanadında siyahlık var ve oradaki tüy eksik gibi
Dün kesinlikle böyle bir şey yok sabah da kuşuma bakıp çıktım fark etmedim belki vardır bilmiyorum ama 8 9 saat yoktum yanında
Geldiğimde bununla karşılaştım kafes tabanında da böyle bir tüy vardı ama kuyruk tüyü sanki bu
Ne olmuş olabilir
Enfeksiyon kapmış yara olabilir dışkı bulaşmış olabilir bi şekilde pislenmişte olabilir. Yara olmadığından eminseniz elinizle silmeyi deneyin.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Muhtemelen kafeste çırpınıp biryere çarpmıştır. Bu sebeplere teleklerinden birini dökmüş. Ortamda onu korkutan birşey olmuş belliki. Çok ürkek oluyorlar sinek bile uçsa korkabiliyorlar. Bir sorun teşkil etmez. BT amin Forte takviye vermenizi tavsiye ederim.

beyzi

Aktif Üye
Silmeyi denedim ancak çıkmıyor yapışmış kan kesin emin oldum kendisi koparttı sanırım bie sorun oluşur mu

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Silmeyi denedim ancak çıkmıyor yapışmış kan kesin emin oldum kendisi koparttı sanırım bie sorun oluşur mu
Kanıyorsa durdurmak gerekir enfeksiyon kapabilir eğer kanama varsa Mısır unu uygulayabilirsiniz ama sadece yara kapanacak kadar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hiçbir şey olmaz. Bu sulatanlarda çok sık olan bir durum. Kendisi değil kafeste çırpırıken biryerelere vurmaları sonucu olur genelde. O un için kafesini geniş tutmalısınız.

beyzi

Aktif Üye
Hiçbir şey olmaz. Bu sulatanlarda çok sık olan bir durum. Kendisi değil kafeste çırpırıken biryerelere vurmaları sonucu olur genelde. O un için kafesini geniş tutmalısınız.
Anladım çok teşekkürler
Bu arada yazmayı unuttuğım detay sabah uyandığımda göğsünde bir sivri sinek duruyordu kuşum da hiç kıpırdamıyordu ben kovdum sineği
Belki gece ondan korkup çırpındı

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Anladım çok teşekkürler
Bu arada yazmayı unuttuğım detay sabah uyandığımda göğsünde bir sivri sinek duruyordu kuşum da hiç kıpırdamıyordu ben kovdum sineği
Belki gece ondan korkup çırpındı
Korkar. Bizim duymadığımız seselerş duyup çırpınabilirler gece. Bunun için bulunduğu ortamı loş ışıklı bırakın.

beyzi

Aktif Üye
Korkar. Bizim duymadığımız seselerş duyup çırpınabilirler gece. Bunun için bulunduğu ortamı loş ışıklı bırakın.
Gece lambası var aslında
Biraz daha baktım tam tüyün koptuğu yerde şişmiş bir kan oturması var, tüy virüsü olabilir mi acaba

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gece lambası var aslında
Biraz daha baktım tam tüyün koptuğu yerde şişmiş bir kan oturması var, tüy virüsü olabilir mi acaba
Virüslük bir durum değil. Düzenli BT amin Forte kullanım geçer

Üst Alt