• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun Kanadında Çatlağa Benzer Şeyler Var

BurcuAkdmr1

Yeni Üye
Kuşumun kanatlarında, ince çatlak gibi bir şey var. Ama kanat titremesi veya düşüklüğü yok ve tüy dökümünde. Çatlak benzeri şey, sadece kanatlarını esnetirken belli oluyor. Kanatlarını kullanmada bir sorun yaşamıyor ama yine de kırılıp kanamasından korkuyorum, ne yapmam lâzım? :(
Video ekleyecektim, desteklenmiyor dedi. Kanatlarını esnetmesi için biraz rahatsız ettim arkadaşı ama olsun...

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Streamble üzerinden yükleyip linkini burada paylaşın lütfen

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşta kabarma ne zamandan beri var? Kilosunu biliyor musunuz? Peçete üzerinde dışkı resmi görelim

Doğacı

Eski Forumcu
Kuşumun kanatlarında, ince çatlak gibi bir şey var. Ama kanat titremesi veya düşüklüğü yok ve tüy dökümünde. Çatlak benzeri şey, sadece kanatlarını esnetirken belli oluyor. Kanatlarını kullanmada bir sorun yaşamıyor ama yine de kırılıp kanamasından korkuyorum, ne yapmam lâzım? :(
Video ekleyecektim, desteklenmiyor dedi. Kanatlarını esnetmesi için biraz rahatsız ettim arkadaşı ama olsun...
Probiyotik kullanıyor musunuz? Entrobac probiyotik ve Gervit multivitamin kullanın düzenli olarak her hafta 1 kez

Doğacı

Eski Forumcu
Probiyotik kullanmıyorum, fakat en kısa zamanda temin edeceğim, teşekkürler 🫶 Vitaminimiz var evde, avi technic diye.
Evet düzenli olarak kuşa ek takviye vermek kuşun sağlığı açısından iyidir, probiyotik ve multivitamin verilerek desteklenmelidir. Dediğiniz ürünün iyi olup olmadığını bilmiyorum fakat burda genelde Rönhnfried markanın probiyotiğini ve multivitaminini öneriyoruz profesyonel ürünler,fiyatları da makul zaten. 25 gr probiyotik,30-40 ml gervit multivitamin alsanız uzun süre yeter. Zaten probiyotiği 50 ml suya pirinç tanesi kadar ekleyip yapıyoruz,gervit multivitamin ise 50 ml suya 5 damla.

Tabi siz ürünleri alırsanız tekrardan yazarsınız sorarsınız.

Sitenin sponsoru olan mamaist com @Şehmus BAKIR beyden satın alıyorum ben

Üst Alt