• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kanadina ip dolandı

ermcnr01

Yeni Üye
İyigunler.muhabbet kuşlarimin ayagina ve kanadina ip dolandi.disi olan kendini kurtardi.yalniz erkek olanın kanadina ip dolanmisti ve ayagina.kurtardim.yalniz şu an kanadi bükük gibi yuksege uçamiyor.kanatlarinda ufak bi kizariklik var.ne yapmam lazim.kirildi mi acaba.bilgisi olan arkadaslardan cevap bekliyorum.tskler.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.
Kuşunuzun kanadı ile ilgili sadece anlattıklarınızla sağlıklı bir tespit yada yorum yapılamaz.
Lütfen video paylaşır mısınız?

İlaveten durumu siz de tespit edebilirsiniz, kuşu elinize alın ve şüphelendiğiniz kanadını kullanıp kullanmadığı da bakın. Eğer hareket ettirebiliyorsa kısa süreli bir tramvadır ve atlatacaktır.

İp dolanma sebebi nedir? Kafes tülü mü? Tekrar aynı şeyi yaşamamak için sebebi ortadan kaldırmanız lazım.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
O kanama ip dolanmasından dolayı mı oldu?
Ben sıkıntının geçici olduğunu düşünüyorum

ermcnr01

Yeni Üye
O kanama ip dolanmasından dolayı mı oldu?
Ben sıkıntının geçici olduğunu düşünüyorum
Kanama daha onceden de olmuş olabilir yalniz boyle ip dolanmasi ilk defa oldu gagalamaya bayiliyorlar.dişi ozellikle en sonda boyle bisey oldu maalesef b vitamini ve enerji veren vitamin.var.veterinere goturmedim.ki kuşlara çoğu bakmiyor onem.vermiyor.bugun agladim resmen.kanadina.dokununca ses cikariyor.inmis galiba inş.geçer.tskler

ermcnr01

Yeni Üye
Videoyu ekledim.zaten kanadinin duruşundan anlarsiniz.cevaplariniz icin simdiden.tskler

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kafes tülünu çıkartın kuşları daha yükseğe asın ve kraker vermeyin gerwit ve entrobac temin ediniz kaliteli yem verin grit kum ve kalamar kemiği koyun tüketsinler