• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşumun kanadına bir şey oldu

handanehirr

Yeni Üye
Merhabalar benim kuşum için soru soracağım yine 😅 dün diğer erkek kuşum bir diğer erkek kuşumun üstüne çıktı yine bende engel oldum ama kanadı hasar mı aldı anlamadım kanadının fotosunu atacağım dün bir kanadı aşagı düşük gibiydi sekerek yürüyordu gün boyu dışarı çok çıkarmadım dinlensin diye yemesinde içmesin de dışkıda sorun yok keyfi de iyi göndereceğim şimdi kanatta çatlak falan var mıdır kanatlarını hafif aralayarak yürütüyor dinlenme ve B vit takviyesi ile iyileşir mi

Ekli dosyalar

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar benim kuşum için soru soracağım yine 😅 dün diğer erkek kuşum bir diğer erkek kuşumun üstüne çıktı yine bende engel oldum ama kanadı hasar mı aldı anlamadım kanadının fotosunu atacağım dün bir kanadı aşagı düşük gibiydi sekerek yürüyordu gün boyu dışarı çok çıkarmadım dinlensin diye yemesinde içmesin de dışkıda sorun yok keyfi de iyi göndereceğim şimdi kanatta çatlak falan var mıdır kanatlarını hafif aralayarak yürütüyor dinlenme ve B vit takviyesi ile iyileşir mi
Merhabalar. Uçmada sorun var mı? Hafif incinmiş olabilir. Şuan kalsiyum takviyesi verebilirsiniz kafesinde mutlaka kalamar kemiği bulunsun.

handanehirr

Yeni Üye
Uçmada hep sorun vardı bu kuşum da petshoptan aldığımdan beri bir veteriner solunum rahatlatma ilacı verdi suyuna damlatıyorum üretim zamanında viral hastalık kapmış iyileşmiş onun yan etkisi kalmış demişti hasardan sonra extra bir uçmada sorun yok yine alçaktan uçuyor kalamar kemiğimiz var kalsiyum takviyesi olarak letshopta satılıyor mu başka önerebileceğiniz bir şey var mı kanat altında morarma kanama da yok

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
@Demet bükay yardımcı olabilir mısınız bilginiz varsa 🙏
Merhaba geçmiş olsun, kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka verin, @Yiğit Ö. Katılıyorum ablacığım sana hafif incitmiş olabilir, dokudan ezilme de olabilir
Zamanla süzelir
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
♦Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
♦Gervit-w multivitamin
♦btAmin forte kas kemik tüy yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir 👍
🔷Bu hafta 2 defa verin lütfen, iyi gelir👍
Veteriner ne verdi size? Solunum yolu için ne kullanıyorsunuz

handanehirr

Yeni Üye
Avi ast solunum yolu güçlendirici kırık yoktur dimi abla kırık yada çatlak olsa acıdan hiç kanat çırpamaz dimi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Avi ast solunum yolu güçlendirici kırık yoktur dimi abla kırık yada çatlak olsa acıdan hiç kanat çırpamaz dimi
Yoktur inşallah,incitmiş büyük ihtimalle
Kanatlıoil turbo nefes açıcı vermeni tavsiye ederim 😊

Ekli dosyalar