• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KUŞUMUN KANADINA BASILDI

Dnzblc

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Uyku hali ötmeme uçamama
Hastalık Belirti Tarihi
26 Mar 2024
Kullanılan İlaç
Aminoplus
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba kuşumuzun başına kötü bir durum geldi eşim görmeden yerde olan kuşun kanadına basmış (lütfen hepimiz perişanız isteyerek olmadı )hemen veterinere götürdük elinle muayene etti vitamin verdi bir sorun yok zamanla düzelir dedi,dün röntgen için tekrar gittik veterinere hiçbir şey yok kırık çıkık vs dediler.Şimdi görüntü itibari ile kuşumuzun sağ kanadı hafif düşük uçamıyor,elimizi uzatınca gelmiyor hiç bir kuş sesine tepki dahi vermiyor.Elimizi kafese uzatınca kızıyor haklı olarak 😔Aminoplus adında vitamin verdi onu koydum suluğuna ilk gün içti ama kokusundan galiba sevmedi dün içmedi bende kaşıkla vermeye çalıştım.Nasıl bir süreç bizi bekliyor bilmiyorum başına gelen var mı 😔benim için çok değerli hiç kafeste durmadı aldığımızdan beri evin içinde uçuyordu şimdi böyle olunca benim gözümde inanın yaş kalmadı ne yapmamız lazım yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yaşadığı olayın etkisiyle verdiği tepkiler çok normal. Ve ister istemez acısıda vardır. Biraz zaman verin. Kırık yoksa düzelecektir.

Entrobac probiyotik, gerwit multivitamin, BT amin Forte b vitamini, kanatlıoil d vitamini takviyeleri edinip kullanın. Kullandığınız vitamin çok etkili değil. Tavsiye ettiklerimi mamaist.com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz.

Beslenmesini takip edin. Beslenmede el besleme yapın mutlaka.

Dnzblc

Yeni Üye
Aldığımız vitamini ilk gün içti ama üç gündür su dahi içmiyor tadı da kokusu gibi kötü galiba yemesi sol kanadını esnetmesi sağ kanadını da esnetiyor ama tam eklem yerini kaldıramıyor,dediklerinizi temin edicem çok teşekkür ediyorum 🙏💐

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Aldığımız vitamini ilk gün içti ama üç gündür su dahi içmiyor tadı da kokusu gibi kötü galiba yemesi sol kanadını esnetmesi sağ kanadını da esnetiyor ama tam eklem yerini kaldıramıyor,dediklerinizi temin edicem çok teşekkür ediyorum 🙏💐
İncindiği için verdiği tepkiler normal. Zamanla düzelecektir.