• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Kuşumun kanadıkın altında tümör gibi bir kitle çıktı

azraesma

Yeni Üye
Bir hafta öncesine kadar farketmemiştik
Kuşum kafesten pek çıkmaz ve biraz saldırgan ele gelmeyi de sevmez uçamıyor ve yaşlı 10 yaşından büyük diye tahmin ediyorum 10 yıldır benle öncesi de var
Bu gün gene kafesten bakarken kanadının altında şişlik gördüm elime aldım bakım vücudunda bir şişlik kanat altında kırmızı nohuttan büyük bi et parçası tümör gibi çok korktum veterinere götürmeyi düşünüyorum yarın ama çok çabuk stres oluyo ve kalbi çok hızlı atmaya başlıyor dışarda çok korkar stres olursa ilerlerse diye korkuyorum . Bir yerden bir yere sürüklemektense gerçekten kuştan anlayan bir veterinere götürmek isterim. Ne olabilir bu Şişlik kitlemsi şey

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşum kafesten pek çıkmaz ve biraz saldırgan ele gelmeyi de sevmez uçamıyor ve yaşlı 10 yaşından büyük diye tahmin ediyorum 10 yıldır benle öncesi de var
Bu gün gene kafesten bakarken kanadının altında şişlik gördüm elime aldım bakım vücudunda bir şişlik kanat altında kırmızı nohuttan büyük bi et parçası tümör gibi çok korktum veterinere götürmeyi düşünüyorum yarın ama çok çabuk stres oluyo ve kalbi çok hızlı atmaya başlıyor dışarda çok korkar stres olursa ilerlerse diye korkuyorum . Bir yerden bir yere sürüklemektense gerçekten kuştan anlayan bir veterinere götürmek isterim. Ne olabilir bu Şişlik kitlemsi şey
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
Çok geçmiş olsun
Konumunuz Ankara
Telepati hayvan hastanesi
Ankara Veterinerlik fakültesi
Dikmen Uğur pet
Kavaklıdere veteriner kliniği
Kuşlara bakıyor
♦Lütfen zaman kaybetmeden götürün
Tüy kökü apsesi, Lipom veya kitle bunlardan biri büyük ihtimalle
Taşıma çantasında rahat gider stres yapmaz
Geçmiş olsun
Cerrahi bölümü olmalı

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Merhabalar, fotoğrafını çekip paylaşabilirseniz görerek bilgi vermemiz daha doğru olur.

azraesma

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
Çok geçmiş olsun
Konumunuz Ankara
Telepati hayvan hastanesi
Ankara Veterinerlik fakültesi
Dikmen Uğur pet
Kavaklıdere veteriner kliniği
Kuşlara bakıyor
♦Lütfen zaman kaybetmeden götürün
Tüy kökü apsesi, Lipom veya kitle bunlardan biri büyük ihtimalle
Taşıma çantasında rahat gider stres yapmaz
Geçmiş olsun
Cerrahi bölümü olmalı
Çok teşekkürler fotoğrafını atsam bakabilir misiniz

Ekli dosyalar

azraesma

Yeni Üye
@Demet bükay ablamın önerdiği yerlerden birine mutlaka gidin.
Tamamdır çok teşekkür ederim hepsine ulaşım sağlayabilirim yarın sizce en iyi yer hangisi aralarından ankara üniversitesi veterinerlik fakültesine kedimi götürmüştüm yanlış müdahale yapılmıştı maalesef o yüzden ordan biraz çekiniyorum açıkçası

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Tamamdır çok teşekkür ederim hepsine ulaşım sağlayabilirim yarın sizce en iyi yer hangisi aralarından ankara üniversitesi veterinerlik fakültesine kedimi götürmüştüm yanlış müdahale yapılmıştı maalesef o yüzden ordan biraz çekiniyorum açıkçası
İsterseniz Demet ablaya özel mesaj yoluyla ulaşın en sağlıklı bilgiyi kendisi verecektir. Yada Ankara da tecrübe etmiş diğer arkadaşlarımız var ise onlarda konuya yazacaklardır.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Fakülteyi eleyelim o zaman
ACİL bir şekilde götürün lütfen, kitle oluşmuş

azraesma

Yeni Üye
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim kuşlar hakkında bu konuda bir bilgim yok çok endişlenmiştim nereye götürceğimide bilemedim gelişmeleri buraya yazıcam 💜🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim kuşlar hakkında bu konuda bir bilgim yok çok endişlenmiştim nereye götürceğimide bilemedim gelişmeleri buraya yazıcam 💜🌸
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz rica ederiz 🌸☺