B Burcu Aktif Üye Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 149 Tepkime puanı 61 Puanları 28 2 Eki 2021 #1 Merhaba muhabbet kuşumun kanadı bi anda küçücük kaldı ve kuşum ucamiyor. Kuyruğunu da kendi gagasıyla kopartmisti küçücük kalmıştı şimdi kanadınin da yarısı gitmiş. Ne yapmalıyım bilgi sahibi olan var mi
Merhaba muhabbet kuşumun kanadı bi anda küçücük kaldı ve kuşum ucamiyor. Kuyruğunu da kendi gagasıyla kopartmisti küçücük kalmıştı şimdi kanadınin da yarısı gitmiş. Ne yapmalıyım bilgi sahibi olan var mi
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 2 Eki 2021 #2 İlgilenin. Vitamin kalsiyum takviyesi yapın mama verin stresten uzak tutun
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 2 Eki 2021 #3 Stresten yapıyordur büyük ihtimalle, yeteri kadar ilgi gösterin ve Tuğrul Bey'in dediği gibi vitamin kalsiyum takviyesi yapın düzelir inşallah
Stresten yapıyordur büyük ihtimalle, yeteri kadar ilgi gösterin ve Tuğrul Bey'in dediği gibi vitamin kalsiyum takviyesi yapın düzelir inşallah
B Burcu Aktif Üye Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 149 Tepkime puanı 61 Puanları 28 2 Eki 2021 #4 Tuğrul Bey' Alıntı: İlgilenin. Vitamin kalsiyum takviyesi yapın mama verin stresten uzak tutun Genişletmek için tıkla ... Cok teşekkür ederim
Tuğrul Bey' Alıntı: İlgilenin. Vitamin kalsiyum takviyesi yapın mama verin stresten uzak tutun Genişletmek için tıkla ... Cok teşekkür ederim
B Burcu Aktif Üye Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 149 Tepkime puanı 61 Puanları 28 2 Eki 2021 #5 Tuğrul Bey' Alıntı: İlgilenin. Vitamin kalsiyum takviyesi yapın mama verin stresten uzak tutun Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim
Tuğrul Bey' Alıntı: İlgilenin. Vitamin kalsiyum takviyesi yapın mama verin stresten uzak tutun Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 2 Eki 2021 #6 Ben kısa bir video görebilir miyim ?
B Burcu Aktif Üye Katılım 4 Tem 2021 Mesajlar 149 Tepkime puanı 61 Puanları 28 2 Eki 2021 #7 Şehmus BAKIR' Alıntı: Ben kısa bir video görebilir miyim ? Genişletmek için tıkla ... Video çekiyorum ama paylasamiyorum ama kuşum şu an hiç ucamiyor uçmasi için çıkardığımızda bi yere çarpınca bizde daha fazla cikaramadik
Şehmus BAKIR' Alıntı: Ben kısa bir video görebilir miyim ? Genişletmek için tıkla ... Video çekiyorum ama paylasamiyorum ama kuşum şu an hiç ucamiyor uçmasi için çıkardığımızda bi yere çarpınca bizde daha fazla cikaramadik
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 2 Eki 2021 #8 Kanadı uzamadan uçamaz, streamable den video yükleyebilirsiniz