• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kanadı havada duruyor

etherion

Yeni Üye
Selamun aleyküm. Muhabbet kuşu konusunda çok yeni birisi olarak yaklaşık 2-2.5 aylık olan kuşumun kanadı eve geldiğinden beri hep kalkık duruyor ve hiçbir şekilde internette bilgi bulamadım yardımcı olabilecek var mıdır acaba? Uçmasında bir sorun yok rahat şekilde uçuyor gördüğüm kadarıyla odayı 2-3 defa dönebiliyor. Bazen kalkık olan kanadını ya da kuyruğunu da titretiyor. Fotoğrafları da ekliyorum.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Selamun aleyküm. Muhabbet kuşu konusunda çok yeni birisi olarak yaklaşık 2-2.5 aylık olan kuşumun kanadı eve geldiğinden beri hep kalkık duruyor ve hiçbir şekilde internette bilgi bulamadım yardımcı olabilecek var mıdır acaba? Uçmasında bir sorun yok rahat şekilde uçuyor gördüğüm kadarıyla odayı 2-3 defa dönebiliyor. Bazen kalkık olan kanadını ya da kuyruğunu da titretiyor. Fotoğrafları da ekliyorum.
Kuşu veterinere götürüp röntgen çektirmeniz daha iyi olabilir belki doğuştan gelen bir iskelet hastalığı olabilir daha önce kanadı kırılmış yanlış kaynamışta olabilir bunu en iyi röntgen çekilerek görebilirsiniz. Bizim burda önereceğimiz tek şey magnezyum aminoasit takviyesi olur oda kas problemi dolayısıyla olacağı kanısıyla öneririz kesin sonuç getirmez.

Bahar Y.

Müdavim
Muhtemelen yanlış kaynama söz konusu, anlayan bir veterinere götürüp röntgen çektirirseniz en sağlıklı şekilde yorumlayacaktır

etherion

Yeni Üye
Tamamdır ikinize de çok teşekkür ediyorum. Benim de aklıma yanlış kaynama geldi ama aldığım kişiye de sordum ve benim elimdeyken de sert bir darbe almadı ama yine de kuşlar ile ilgilenen bir veteriner bulursam götüreceğim.

Üst Alt