• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kalbi çok hızlı atıyor yardım edin

Özge köroğlu

Yeni Üye
Kuşum bugün hiç tepki göstermiyor çok hızlı nefes alıyo kalp ritmi hızlı sanırım kafesın en altına oturuyor tepkisiz bi halde ağzını da sanki konuşuyor gibi oynatıyor ama ses yok dışkısı da ishal açık yeşil gibi yardım edin lütfen duvardaki boyaları yiyor ondan olabilir ? Ya da peynir yedi bugün masaya aniden atlayıp o yapar mı sirkeli su koy içsin dediler ama korkuyorum bişey olcak diye

Ekli dosyalar

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Streamable.com Video Adresimiz. Buradan Çekip Linkini Burada Paylaşabilir misiniz ? Sehmus Hocam Zehirlenme Belirtisi mi ? @Şehmus BAKIR

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kuşum bugün hiç tepki göstermiyor çok hızlı nefes alıyo kalp ritmi hızlı sanırım kafesın en altına oturuyor tepkisiz bi halde ağzını da sanki konuşuyor gibi oynatıyor ama ses yok dışkısı da ishal açık yeşil gibi yardım edin lütfen duvardaki boyaları yiyor ondan olabilir ? Ya da peynir yedi bugün masaya aniden atlayıp o yapar mı sirkeli su koy içsin dediler ama korkuyorum bişey olcak diye
Geçmiş olsun zehirlenmiş olabilir, prinç haşlayın suyunu suluğa dökün tanesini yedirin, bolca su içirin
Sirke vermeyin iyice ishal yapar
Varsa muz yedirin

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Zehirlenmiş olabilir, muz yedirin veya kanatlı uzmanına götürün

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Konu sahibi yazdı ve bir daha da girmedi. Son durumu nedir acaba merak ettim. Umarım düzelmiştir minik yavrucak.

Üst Alt