• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kakası siyah mı

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Kuşumun kakası siyah mı yoksa bana mı öyle geliyor herhangi ishal söz konusu değil
Dışkı yeni gibi görünmüyor ama bunu anlamak için beyaz peçete üzerine yeni yaptığı dışkıyı yükleyebilir misiniz

berranazbas

Paylaşımcı
Hem flaşlı hem flaşsız çektim bu şekilde normal gibi sanki önceki dışkı fotoğrafına da baktım bir kaç hafta öncekine aynı o zaman forumda iyi demişlerdi

Ekli dosyalar

berranazbas

Paylaşımcı
Nijer aspur yulaf karışımı yaptım bugün onu yedi

berranazbas

Paylaşımcı
Kilo ölçümü de yapıyorum herhangi bir zayıflama yok hatta 79 gr dan 88 gr a çıktı siyah dışkı neyin belirtisi oluyor genel de

berranazbas

Paylaşımcı
Aklıma geldi birde ben kapalı şişe suyuna geçtim dün arıtma suyundan o sebep olmuş olabilir mi ? Suyu değiştirip arıtma suyumu koyayım yeniden

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Kilo ölçümü de yapıyorum herhangi bir zayıflama yok hatta 79 gr dan 88 gr a çıktı siyah dışkı neyin belirtisi oluyor genel de
Siyah dışkı açlıktan Veya bağırsakla alakalı ciddi problemi olursa meydana gelir diye hatırlıyorum yani ciddi bir sorun ama siz neşeli hareketli dediniz o yüzden korkulacak birşey yok bu durumda kuş kabarık halsiz durgun olur genelde , kuşunuzun cinsi türü nedir bu arada 88 gr dediğinize göre Sevda veya sultan olmalı

Üst Alt