• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun kakası ıslak ve Büyük

Feyzo

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
4 aylık dişi kuşumuz ıslak ve büyük
Hastalık Belirti Tarihi
14 Ara 2021
Kullanılan İlaç
Yok
Mrb lar erkek kuşumun yanına 5 gun once dişi kus aldım petshoptan fakat kakası 5 gundur ıslak ve büyük. Hatta aldıgım petshopn butun kuşları oyleydı.kuslarınız nıe isal burası soguk dıyemı dedım. Hayır isal degıl ıslak dışkı o ishal olsa poposu pis olurdu dedı. Yenı beslemeye başladım fazla bı bilgim yok kuştan. Ama kuş fazla guzel uçamıo sağa sola çarpıp düşüo. Genelde yerde gezio ama 4 aylık tabı. Bıde karnının ortasında ameliyat edersn de dikişler Olur ya öle bı uzunca yarıklık gbı duruo resimde ekliyorum

19.merttt

Müdavim
Mrb lar erkek kuşumun yanına 5 gun once dişi kus aldım petshoptan fakat kakası 5 gundur ıslak ve büyük. Hatta aldıgım petshopn butun kuşları oyleydı.kuslarınız nıe isal burası soguk dıyemı dedım. Hayır isal degıl ıslak dışkı o ishal olsa poposu pis olurdu dedı. Yenı beslemeye başladım fazla bı bilgim yok kuştan. Ama kuş fazla guzel uçamıo sağa sola çarpıp düşüo. Genelde yerde gezio ama 4 aylık tabı. Bıde karnının ortasında ameliyat edersn de dikişler Olur ya öle bı uzunca yarıklık gbı duruo resimde ekliyorum
Pek emin değilim ama kızgınlık yumurtası yapacaksa olabilir böyle ama üstat lar daha iyi bilir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuş yumurta hazırlığında yuvalık takılı mi? Salmayin kuşları yukarı bir yere koyun ve sabırla bekleyin 👍

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
evet kuşunuz yumurta hazırlığında, ilaveten bu kuş 4 aylık değil, hatta göğüs tüyleri dediğiniz gibiyse daha önce hatta size gelmeden önce kuluçka yapmış olabilir.
yukarıdaki yorumlarımdan olumsuz bir şey algılamayın, kuş sağlıklı olsun da yetişkin kuş daha iyi olabilir, çünkü sanırım amacınız yavru almak.
Erkeği de görebilir miyiz bu arada?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Oyy hepsine çok masallah 🧿😊 çocuğa bin masallah 😍 Allah'ım nazardan korusun böyle küçük yaşta hayvan sevgisi aşıladiginiz için sizi tebrik ederim 👍 benim çocuk yolda yürürken kediyi mıncıklıyor 😂

19.merttt

Müdavim
Oyy hepsine çok masallah 🧿😊 çocuğa bin masallah 😍 Allah'ım nazardan korusun böyle küçük yaşta hayvan sevgisi aşıladiginiz için sizi tebrik ederim 👍 benim çocuk yolda yürürken kediyi mıncıklıyor 😂
Abi ben kafeste yuvalık goremedim o sarı olan banyoluk değil mi

Feyzo

Yeni Üye
Size cok tesekkur ederm ama yeşil kuş 3/4 aydır bnde onda bı sıkıntı yok. Gayet hareketli konusuo. Beyaz olan dişiyi yenı aldım hem büyük duruo hem fazla ucamıo bı tur ucuo saga sola carpıp düşüyo. Hep yerde yürümek istio. Dışkısı nie böle acaba
Abi ben kafeste yuvalık goremedim o sarı olan banyoluk değil mi