C Cherryche Yeni Üye Katılım 18 Ara 2023 Mesajlar 33 Tepkime puanı 3 Puanları 8 18 Ara 2023 #1 Merhabalar,kuşumun kafasında bu şekilde bezeler çıktı.Önceden bir tane vardı ve hiçbir şekilde geçmedi şimdi ikincisi çıktı. Ne kadar araştırsam da hiç buna benzer bir şey görmedim. Sebebini bilen var mı zararlı mı? Son düzenleme: 19 Ara 2023
Merhabalar,kuşumun kafasında bu şekilde bezeler çıktı.Önceden bir tane vardı ve hiçbir şekilde geçmedi şimdi ikincisi çıktı. Ne kadar araştırsam da hiç buna benzer bir şey görmedim. Sebebini bilen var mı zararlı mı?
Kübra Ö. Eski Forumcu Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,466 Tepkime puanı 9,687 Puanları 113 18 Ara 2023 #2 Merhaba. Çok bilgim yok ama yağ bezesi olabilir belki.
C Cherryche Yeni Üye Katılım 18 Ara 2023 Mesajlar 33 Tepkime puanı 3 Puanları 8 18 Ara 2023 #3 Kübra Ö.' Alıntı: Merhaba. Çok bilgim yok ama yağ bezesi olabilir belki. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler cevabınız icin sizce zararli midir?
Kübra Ö.' Alıntı: Merhaba. Çok bilgim yok ama yağ bezesi olabilir belki. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler cevabınız icin sizce zararli midir?
Kübra Ö. Eski Forumcu Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,466 Tepkime puanı 9,687 Puanları 113 18 Ara 2023 #4 Yağ bezesi olduğu için çok zararı olacaüını düşünmüyorum ama bu konuda daha tecrübeli arkadaşlarımda konunuzu görünce yorum yapacaktır.
Yağ bezesi olduğu için çok zararı olacaüını düşünmüyorum ama bu konuda daha tecrübeli arkadaşlarımda konunuzu görünce yorum yapacaktır.
C Cherryche Yeni Üye Katılım 18 Ara 2023 Mesajlar 33 Tepkime puanı 3 Puanları 8 18 Ara 2023 #5 Kübra Ö.' Alıntı: Yağ bezesi olduğu için çok zararı olacaüını düşünmüyorum ama bu konuda daha tecrübeli arkadaşlarımda konunuzu görünce yorum yapacaktır. Genişletmek için tıkla ... Umarımm
Kübra Ö.' Alıntı: Yağ bezesi olduğu için çok zararı olacaüını düşünmüyorum ama bu konuda daha tecrübeli arkadaşlarımda konunuzu görünce yorum yapacaktır. Genişletmek için tıkla ... Umarımm