• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumun kafasında kanama

tombiselmos

Yeni Üye
merhabalar birkaç saat önce kuşumun kafasının kanadığını farkettim ama kurumuş gibi. nasıl olduğunu bilmiyorum kafesin demiri mi yoksa diğer kuşum mu yaptı anlayamadım. birkaç saat geçti üzerinden. ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz lütfen

Ekli dosyalar

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
merhabalar birkaç saat önce kuşumun kafasının kanadığını farkettim ama kurumuş gibi. nasıl olduğunu bilmiyorum kafesin demiri mi yoksa diğer kuşum mu yaptı anlayamadım. birkaç saat geçti üzerinden. ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz lütfen
Geçmiş olsun, arkadaşı mı yaptı kendisi mi onu öğrenmeye çalışın eğer arkadaşı zarar verdiyse bir müddet ayırın, kafasında tüy kapsülü patlamış gibi o yüzden yada kendisini kaşıyarak olmuş olabilir, kaşımasına izin vermeyin ve BT amin Forte takviyesi kullanınız, kanama olursa rif ampül uygulayabilirsiniz pamukla pansuman yapabilirsiniz

tombiselmos

Yeni Üye
Geçmiş olsun, arkadaşı mı yaptı kendisi mi onu öğrenmeye çalışın eğer arkadaşı zarar verdiyse bir müddet ayırın, kafasında tüy kapsülü patlamış gibi o yüzden yada kendisini kaşıyarak olmuş olabilir, kaşımasına izin vermeyin ve BT amin Forte takviyesi kullanınız, kanama olursa rif ampül uygulayabilirsiniz pamukla pansuman yapabilirsiniz
aslında kavga ettikleri zaman oluyor ama daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı o yüzden acaba kendisi demire sürterek mi kanattı diye düşündüm bilemiyorum. şu an sadece kendi tüylerini kaşıyor kendini temizliyor. herhangi bir anormallik görmedim. kanama da tekrar olmadı şu an kurumuş gibi gözüküyor. peki kafasına bir şey sürmeme gerek var mı ya da nasıl temizleyebilirim

Üst Alt