• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusumun ishali hala gecmedi diskisi normale donmedi

Darling

Yeni Üye
Daha öncede konu açtım kekik çayı da yapıp verdim aspur da verdim ama hala aynı dışkısı fotoğrafı ekliyorum yemesi içmesi yerinde dışarı da çıkıyor oynuyor guzelce yorulunca gidiyor uyuyor sonra tekrar uyanıyor fln kafese girmeyi hiç sevmiyor acaba kafeste olmak onu gerdigi için böyle olabilir mi diye düşünüyorum ama alışması gerekiyordu bu zamana kadar böyle düşünmeyin sebebine beyaz peçeteye olmadığı icin kesin görünmez ama dışarı çıkınca dışkısı daha katı ve normal geliyor gözüme 17261615248768708119370053428175.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Daha öncede konu açtım kekik çayı da yapıp verdim aspur da verdim ama hala aynı dışkısı fotoğrafı ekliyorum yemesi içmesi yerinde dışarı da çıkıyor oynuyor guzelce yorulunca gidiyor uyuyor sonra tekrar uyanıyor fln kafese girmeyi hiç sevmiyor acaba kafeste olmak onu gerdigi için böyle olabilir mi diye düşünüyorum ama alışması gerekiyordu bu zamana kadar böyle düşünmeyin sebebine beyaz peçeteye olmadığı icin kesin görünmez ama dışarı çıkınca dışkısı daha katı ve normal geliyor gözüme Ekli dosyayı görüntüle 69347
Merhaba, dışkılar çok kötü değil 3 gün üst üste entrobac probiyotik verebilirsiniz
Yarım suluğa mercimek tanesi kadar ekleyin 8 saat dursun, taze kapalı şişe su ile değiştirin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Strese bağlı durumlarda da dışkılarda farklılıklar görülebilir. Kuşun güncel videosunu da görebilir miyiz 👍

Üst Alt