• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşumun ırkı ve mutasyonu?

ataberk99

Yeni Üye
Selamlar soru başlıkta olduğu gibi açık ve net, kuşuma eş olarak sekiz aylık bir dişi aldım. Irkını ve mutasyon, varyetesini öğrenmem için yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak bir şeyin kırması olduğunu düşünüyorum nispeten iri. Erkeğimden biraz iri olduğu için kafesi ortadan ayırdım, bir süre analiz edeceğim. Boyut farkı eş tutmalarına engel olur mu?

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Selamlar soru başlıkta olduğu gibi açık ve net, kuşuma eş olarak sekiz aylık bir dişi aldım. Irkını ve mutasyon, varyetesini öğrenmem için yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak bir şeyin kırması olduğunu düşünüyorum nispeten iri. Erkeğimden biraz iri olduğu için kafesi ortadan ayırdım, bir süre analiz edeceğim. Boyut farkı eş tutmalarına engel olur mu?

Ekli dosyayı görüntüle 67299

Ekli dosyayı görüntüle 67300

Ekli dosyayı görüntüle 67301
Merhaba,sorunuz net evet
Jumbo kırması gibi duyuyor,dişi Baskın değil ise anlaşırlar,
Ben ırk karıştırmaya karşıyım,
Dişi kamburlaşmış birde, gebelik durumu olabilir, geldiği yerde
Streamable.com dan kısa bir video paylaşır mısınız

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Muhabbet mutasyonlarında çok bilgili değilim ama gördüğüm kadarıyla rengi pallid green(soluk yeşil, veya koyu yeşil, fotoğrafta tam göremiyorum) ve yellowface, opaline, spangle ve clearwing genlerini taşıyor. Half standard yani jumbo kırığı gibi duruyor.

Üst Alt