F Frknxrd Yeni Üye Katılım 20 Nis 2022 Mesajlar 55 Tepkime puanı 8 Puanları 8 24 Nis 2022 #1 Merhaba, kuşumun ırkı ve mutasyonunu öğrenebilir miyim?
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 25 Nis 2022 #2 Taha' Alıntı: Mutasyon mavi spangle. Kafası yerliye göre iri gibi çek-ingiliz arası muhtemelen kırma bir kuş Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum çok güzel bir erkek spangle, çektende bir tık iri sanki
Taha' Alıntı: Mutasyon mavi spangle. Kafası yerliye göre iri gibi çek-ingiliz arası muhtemelen kırma bir kuş Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum çok güzel bir erkek spangle, çektende bir tık iri sanki
F Frknxrd Yeni Üye Katılım 20 Nis 2022 Mesajlar 55 Tepkime puanı 8 Puanları 8 25 Nis 2022 #3 Taha' Alıntı: Mutasyon mavi spangle. Kafası yerliye göre iri gibi çek-ingiliz arası muhtemelen kırma bir kuş Genişletmek için tıkla ... "Kırma" tam olarak ne oluyor?
Taha' Alıntı: Mutasyon mavi spangle. Kafası yerliye göre iri gibi çek-ingiliz arası muhtemelen kırma bir kuş Genişletmek için tıkla ... "Kırma" tam olarak ne oluyor?
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 25 Nis 2022 #4 Frknxrd' Alıntı: "Kırma" tam olarak ne oluyor? Genişletmek için tıkla ... İngiliz ve İngiliz çiftleşmiş olsaydı bunun yavrularına kırma demezdik ama mesela jumbo ile çek çiftleşmiş olsa meydana kırma yavrular gelir
Frknxrd' Alıntı: "Kırma" tam olarak ne oluyor? Genişletmek için tıkla ... İngiliz ve İngiliz çiftleşmiş olsaydı bunun yavrularına kırma demezdik ama mesela jumbo ile çek çiftleşmiş olsa meydana kırma yavrular gelir
L Levent T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 25 Kas 2021 Mesajlar 3,795 Tepkime puanı 6,738 Puanları 113 25 Nis 2022 #5 İnsanlarda melez dediğimiz şey...
F Frknxrd Yeni Üye Katılım 20 Nis 2022 Mesajlar 55 Tepkime puanı 8 Puanları 8 26 Nis 2022 #6 Bahar Y.' Alıntı: İngiliz ve İngiliz çiftleşmiş olsaydı bunun yavrularına kırma demezdik ama mesela jumbo ile çek çiftleşmiş olsa meydana kırma yavrular gelir Genişletmek için tıkla ... Anladım teşekkür ederim, bu da ölen kuşum bunun da mutasyon ve ırkını öğrenebilir miyim?
Bahar Y.' Alıntı: İngiliz ve İngiliz çiftleşmiş olsaydı bunun yavrularına kırma demezdik ama mesela jumbo ile çek çiftleşmiş olsa meydana kırma yavrular gelir Genişletmek için tıkla ... Anladım teşekkür ederim, bu da ölen kuşum bunun da mutasyon ve ırkını öğrenebilir miyim?
Serkhan79 Eski Forumcu Üretici Katılım 4 Mar 2021 Mesajlar 2,136 Tepkime puanı 2,943 Puanları 113 Yaş 45 26 Nis 2022 #8 sarı olan kuş parçalı çek cinsidir.