• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun hasta olmasından şüpheleniyorum?

Edakpl

Yeni Üye
Kuşum bir ara sürekli olmasa da arada bir ağzını açıp kapatıyordu korkup hayvan hastanesine götürdüm ve bana bir şey olmadığını söylediler yine de içim rahat etsin diye antibiyotik ve vitamin verdiler 10 gün kullanmam gerekiyordu ve o kadar kullandım üstünden birkaç ay geçti ve bu gece durduk yere yem kustu kuş kumu var ayrı bir yemlikte yiyor mu tam takip edemedim bugün elimde yemle birlikte çok azıcık yedirmiştim araştırıyorum önüme farklı farklı şeyler çıkıyor kuşumun iştahı gayet yerinde ve neşesi de iyi ama neden böyle oluyor anlamıyorum umarım kötü bir şey olmaz ona

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar hoşgeldiniz. Hekim ne teşhisi koyup antibiyotik verdi ve antibiyotiğin içeriği nedir acaba. Birde temiz peçete üzerine yeni yapılmış dışkı fotosu aynı zamanda kuşunuzun streamable.com dan kuyrukta gözükecek şekilde videosunu paylaşıp linkini de buraya ekler misiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhabalar hoşgeldiniz. Hekim ne teşhisi koyup antibiyotik verdi ve antibiyotiğin içeriği nedir acaba. Birde temiz peçete üzerine yeni yapılmış dışkı fotosu aynı zamanda kuşunuzun streamable.com dan kuyrukta gözükecek şekilde videosunu paylaşıp linkini de buraya ekler misiniz.
+1

Edakpl

Yeni Üye
Hekim bir teşhis koymadı hatta gayet iyi olduğunu söyledi ama yine de için rahat etsin dedi şırıngada antibiyotik ve vitamin verdi vitamini 2 3 damla suyuna damlattım antibiyotiği ağızdan verdim 10 gün boyunca

Edakpl

Yeni Üye
kuşumun videosu ve dışkı fotoğrafının linkleri bunlar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İç rahat edilsin diye eğer kuşta hastalığa dair herhangi bir bulgu bulunmadiysa antibiyotik verilmesi çok sakıncalı aynı zamanda seyreltilmeden ağızdan verilmesi daha da sakıncalı diye düşünüyorum. Kusunuzun bağışıklığı düşmüş olabilir. Siz sitemizde kekik spreyi ve çayı tarifi var. Özellikle spreyi burun deliklerine gelecek şekilde uygularsanız iyi olur. Kuşu rahatlatır. Ayrıca bağışıklığı guclendirici multivitamin gervit ve probiyotik entrobac temin ediniz en kısa zamanda. Bu ikisini haftada bir farklı günlerde uygulayın. Mesela pazartesi gervit veriyorsanız Perşembe entrobac veriniz. Ama entrobac ilk etapta üç gün üst üste uygulayın sonra haftada bir e düşürürsünüz. Ben kusunuzda herhangi bir halsizlik veya durgunluk göremedim. Ama tabi hocalarımın ayrıca farklı fikirleri olabilir. Çok geçmiş olsun 🙏🏻

Edakpl

Yeni Üye
İç rahat edilsin diye eğer kuşta hastalığa dair herhangi bir bulgu bulunmadiysa antibiyotik verilmesi çok sakıncalı aynı zamanda seyreltilmeden ağızdan verilmesi daha da sakıncalı diye düşünüyorum. Kusunuzun bağışıklığı düşmüş olabilir. Siz sitemizde kekik spreyi ve çayı tarifi var. Özellikle spreyi burun deliklerine gelecek şekilde uygularsanız iyi olur. Kuşu rahatlatır. Ayrıca bağışıklığı guclendirici multivitamin gervit ve probiyotik entrobac temin ediniz en kısa zamanda. Bu ikisini haftada bir farklı günlerde uygulayın. Mesela pazartesi gervit veriyorsanız Perşembe entrobac veriniz. Ama entrobac ilk etapta üç gün üst üste uygulayın sonra haftada bir e düşürürsünüz. Ben kusunuzda herhangi bir halsizlik veya durgunluk göremedim. Ama tabi hocalarımın ayrıca farklı fikirleri olabilir. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
Çok teşekkür ederimm İnşallah dediğiniz gibidir çok ağır bir hastalığı yoktur

Edakpl

Yeni Üye
Bahsettiğiniz o kekik spreyini bulamadım tarifini atabilir misiniz acaba?

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bahsettiğiniz o kekik spreyini bulamadım tarifini atabilir misiniz acaba?

Üst Alt