• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun hal ve hareketlerine anlam veremiyorum

Extreme_MAD

Aktif Üye
Bir normal bir ishal dışkı mı dersin, doğru dürüst yem kıramaması mı dersin, abudik gubudik uyku pozisyonları mı dersin, hapşurması mı dersin say babam say.
Sevda papağanımı dün aldım, buna rağmen bana karşı fazla sakin, ishalimsi dışkı yapıyor. Hapşırıkları ise bazen olduğu için toz olduğunu düşünüyorum çünkü bende aynı odada hapşırıyorum. Değişik uyku şekli ise kendini tellere yaslamış uyuyor. Şu an yeni dışkı örneği bekliyorum. Yavru olduğunu düşünmüyorum gagası bana fazla sarı geldi ama yem kıramıyor doğru dürüst, kırdığı çekirdekleri düşürüyor. İshali için patates verdim iki gagaladı daha dokunmadı. Dal darıya biraz dokundu kurcaladı yerde birkaç kopuk gördüm bir umut yediğini düşünüyorum. Ayaklarının renginin neden sarı olduğunu hiç anlamadım mantar gibi değil bildiğimiz yeşil ayakları var. Yarın banyo etmesini sağlıyacağım, belki renk atar. Satın aldığım yer yavru dedi ama pek inandırıcı gelmiyor… Açıkçası ne yapacağımı şaşırdım, her an kötü bir hastalığı çıkacak diye ödüm kopuyor. Biri beni aydınlatsın sevda papağanında ilk deneyimim sürekli muhabbet kuşu alırdım, internette de hiç bir bilgi bulamadım.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşu görebilir miyiz video ve dışkı resmi ekler misiniz

Extreme_MAD

Aktif Üye
Daha taze yeni dışkıladı. Kuş bugün aşırı enerjik ordan oraya koşuyor, dursa çekecem.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
3 gün entrobac verelim sonrasında tekrar dışkı görelim.. Ekstra bişey vermeyin yem ve daldarı yeterli

Üst Alt