• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun gözüne ne oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

peceteicin

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba. Dün kuşumun gözü hafif kızarıktı bunu fark etmiştim fakat normal olduğunu düşündüm. Şimdiyse bu hâlde. Gözünü kısıyor sürekli ve baya kızarık.

Kuşumun rahatsızlığı nedir ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Arkadaşlar merhaba. Dün kuşumun gözü hafif kızarıktı bunu fark etmiştim fakat normal olduğunu düşündüm. Şimdiyse bu hâlde. Gözünü kısıyor sürekli ve baya kızarık.

Kuşumun rahatsızlığı nedir ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun.
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊Geçmiş olsun, eczaneden gentagut göz damlası alın sabah akşam 1 damla damlatın, enfeksiyon kapmış, nefes çalışta sıkıntı var mı?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bilemedim ki gayet mutlu, sevinçli, oynuyor konuşuyor sadece gözünü kısıyor. Nefes sorunu yok gibi.
Tm sünizit durumunda da göz şişer fotoğrafa dikkatli bakınca sanki tüy kökü apsesi gibi enfeksiyon oluşmuş
Gentagut göz damlası çok iyi gelir, 7 gün kulanın lütfen hemen başlayın ki daha da büyümesin lütfen

peceteicin

Yeni Üye
Tm sünizit durumunda da göz şişer fotoğrafa dikkatli bakınca sanki tüy kökü apsesi gibi enfeksiyon oluşmuş
Gentagut göz damlası çok iyi gelir, 7 gün kulanın lütfen hemen başlayın ki daha da büyümesin lütfen
Emin misiniz veterinere bir bilene sormadım ya endişeliyim napacağım konusunda bilmediğim bir ilacı da kullanmak istemiyorum internet üzerinde birçok farklı ilaç var çok kararsızım size güvenebilir miyimki?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Emin misiniz veterinere bir bilene sormadım ya endişeliyim napacağım konusunda bilmediğim bir ilacı da kullanmak istemiyorum internet üzerinde birçok farklı ilaç var çok kararsızım size güvenebilir miyimki?
Güvenmeyin o zaman kanatlı uzmanına gidin konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...