• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun gözü bir anda kızardı lütfen yardım edin

silarq

Yeni Üye
Muhabbet kuşumun gözü bir anda bu şekilde kızardı ne yapmam gerek. Açıp kapatamıyor o gözüyle çok fazla

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ilık çayı pamuğa döküp gözüne pansuman yapın. Gentagut göz damlasi iyi gelir

Son düzenleme:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ilık çayı pamuğa döküp gözüne masaj yapın. Bana göz nezlesi gibi geldi. Genta göz damlası veya terramycin göz merhemi iyi gelebilir
+ Çay asla kaynar olmayacak soğuğa yakın ılık olacak

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşumun gözü bir anda bu şekilde kızardı ne yapmam gerek. Açıp kapatamıyor o gözüyle çok fazla
Ne oldu bu yavrunun gözüne. Bianda olan bir şey değil bu. Eşi var mı tırnak atmış olabilir mi yoksa da sanki gözünün içine bir cisim değmiş gibi. Ilık çay demi yapın ama yetersiz kalır. Tobrased göz damlası eczaneden alın sabah akşam damlatın. Göz çevresi kenarına da terramicyn göz merhemi sürün. Ama imkanınız varsa kanatlı uzmana gitmenizi tavsiye ederim.

silarq

Yeni Üye
Ne oldu bu yavrunun gözüne. Bianda olan bir şey değil bu. Eşi var mı tırnak atmış olabilir mi yoksa da sanki gözünün içine bir cisim değmiş gibi. Ilık çay demi yapın ama yetersiz kalır. Tobrased göz damlası eczaneden alın sabah akşam damlatın. Göz çevresi kenarına da terramicyn göz merhemi sürün. Ama imkanınız varsa kanatlı uzmana gitmenizi tavsiye ederim.
yaşadığım şehirde kuş bakan veteriner vardi ama o da kapandı. Daha önce de böyle oluyordu eşi falan yok maalesef. Doktora götürdüğümüzde önemli bir şeyi yok korkulacak bir şeyde yok diyio sprey vermişti ve hemen geçmişti

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
yaşadığım şehirde kuş bakan veteriner vardi ama o da kapandı. Daha önce de böyle oluyordu eşi falan yok maalesef. Doktora götürdüğümüzde önemli bir şeyi yok korkulacak bir şeyde yok diyio sprey vermişti ve hemen geçmişti
Hangi spreyi verdi. Foto atma imkanınız varsa atabilir misiniz. Daha önce de aynısı oldu ve spreyle hemen geçti ise aynı uygulamayı yapabilirsiniz. Ama spreyi merak ettim açıkçası.

mirage92

Yeni Üye
Tekrarlaması bana bakteriyel enfeksiyonu düşündürdü. Direnci düştükçe tekrarlıyor olabilir. Vitamin takviyesi veriyor musunuz?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir de herhangi bir kimyasala maruz kaldı mı gözü? Veya kafeste bir yere sürtüyor mu

Üst Alt