B Burcugun Yeni Üye Katılım 10 Ara 2021 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 10 Ara 2021 #1 Kuşumun gözlerinin etrafındaki tüyler döküldü suyuna vitamin koyuyorum kafesini gün aşırı temizliyorum ama yinede önüne geçemedim
Kuşumun gözlerinin etrafındaki tüyler döküldü suyuna vitamin koyuyorum kafesini gün aşırı temizliyorum ama yinede önüne geçemedim
B Burcugun Yeni Üye Katılım 10 Ara 2021 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 10 Ara 2021 #2 Taha' Alıntı: Kusta hapşırma vs solunum sorunu var mı akıntı kuyruk sallama birde dışkı görebilir miyiz Genişletmek için tıkla ...
Taha' Alıntı: Kusta hapşırma vs solunum sorunu var mı akıntı kuyruk sallama birde dışkı görebilir miyiz Genişletmek için tıkla ...
B Burcugun Yeni Üye Katılım 10 Ara 2021 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 10 Ara 2021 #3 Evet var. Veterinere götürdüm 1 ay önce her şey normal dedi
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 10 Ara 2021 #4 Neo terramycin veya ornimix ds gibi ilaçlar alıp kullanın. Gözü için durum düzelmezse harici ilaç onerebiliriz
Neo terramycin veya ornimix ds gibi ilaçlar alıp kullanın. Gözü için durum düzelmezse harici ilaç onerebiliriz
B Burcugun Yeni Üye Katılım 10 Ara 2021 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 10 Ara 2021 #5 Taha' Alıntı: Nezle var kuşta. İlaç kullanmak gerekiyor. Ben ilaç önerisinde bulunmuyorum. Üstadlar dönüş yapacaktır. İlaç sonrası vitamin ve probiyotik kullanmak gerekiyor. Elinizde yoksa ilk olarak onlardan temin edin. Gerwit ve entrobac olabilir Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim önerileriniz için
Taha' Alıntı: Nezle var kuşta. İlaç kullanmak gerekiyor. Ben ilaç önerisinde bulunmuyorum. Üstadlar dönüş yapacaktır. İlaç sonrası vitamin ve probiyotik kullanmak gerekiyor. Elinizde yoksa ilk olarak onlardan temin edin. Gerwit ve entrobac olabilir Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim önerileriniz için
B Burcugun Yeni Üye Katılım 10 Ara 2021 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 10 Ara 2021 #6 Tuğrul Bey' Alıntı: Neo terramycin veya ornimix ds gibi ilaçlar alıp kullanın. Gözü için durum düzelmezse harici ilaç onerebiliriz Genişletmek için tıkla ... Nasıl kullanıcam peki
Tuğrul Bey' Alıntı: Neo terramycin veya ornimix ds gibi ilaçlar alıp kullanın. Gözü için durum düzelmezse harici ilaç onerebiliriz Genişletmek için tıkla ... Nasıl kullanıcam peki
M Mmelisak Yeni Üye Katılım 19 Tem 2022 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 22 Tem 2022 #7 Burcugun' Alıntı: Kuşumun gözlerinin etrafındaki tüyler döküldü suyuna vitamin koyuyorum kafesini gün aşırı temizliyorum ama yinede önüne geçemedim Genişletmek için tıkla ... Gözleri doluyor muydu
Burcugun' Alıntı: Kuşumun gözlerinin etrafındaki tüyler döküldü suyuna vitamin koyuyorum kafesini gün aşırı temizliyorum ama yinede önüne geçemedim Genişletmek için tıkla ... Gözleri doluyor muydu
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,231 Tepkime puanı 7,542 Puanları 113 22 Tem 2022 #8 Mmelisak' Alıntı: Gözleri doluyor muydu Genişletmek için tıkla ... Sorunuzu yeni konu açarak sorunuz konu kilit
Mmelisak' Alıntı: Gözleri doluyor muydu Genişletmek için tıkla ... Sorunuzu yeni konu açarak sorunuz konu kilit