Beyaz kağıt üstüne birikmiş dışkı resmi ile, kuşun tünekteki halinin videosunu görebilir miyiz? Kusma, öğürme var mı? Zor nefes alma, hapşırma, nefes alırken ses çıkarma vs?Bugün muhabbet kuşumuz Balkuş un göğüs kemiğinin sertleştiğinin farkına vardım.günlük rutininde hiçbir değişim yok.ilk defa oldu sebebi ne olabilir?
Dışkı şimdi atıcağım hayır bu belirtilerin hiçbiri yok.günlük rutini aynı yani şunu demek istedim herhangi değişen bir şey yok yemini yiyor dışarı çıkıyor öbür arkadaşlarına uyum sağlıyor.Beyaz kağıt üstüne birikmiş dışkı resmi ile, kuşun tünekteki halinin videosunu görebilir miyiz? Kusma, öğürme var mı? Zor nefes alma, hapşırma, nefes alırken ses çıkarma vs?
Güncel dışkıyı yarın atabilirim karışmasın eşi var tüyde onun da dışkısı var daha uzun bir video var elimde.bugun çektiğim dışkı resminin tam hali (eşinin dışkısıda var).Dışkıyı daha net atar mısınız ve daha uzun bir video
Yarın alacağım bugünki güncel dışkıFoto karanlık çıkmış tam anlayamıyorum sürekli kabarık mı duruyor? Hassas tartınız var mı. Yoksa alıp kilo ölçümü yapsanız iyi olur
Kilosunu öğrenelim ölçtüğünüzde. Elinizde entrobac var mı?Yarın alacağım bugünki güncel dışkı
Her hafta cuma günleri mercimek tanesi kadar suluklarına koyuyorum.Kilosunu öğrenelim ölçtüğünüzde. Elinizde entrobac var mı?
3 gün entrobac verelim. Günlük taze hazırlayıp şişe suyu koyarakHer hafta cuma günleri mercimek tanesi kadar suluklarına koyuyorum.
Teşekkürler peki sorun ne olabilir?3 gün entrobac verelim. Günlük taze hazırlayıp şişe suyu koyarak
Hafif enfeksiyon var. Eve gelen gripli birinden solunum yolu enf kapmış olabilir. Sulukları yemlikleri düzenli aralıklarla virkon s lemiyorsanız ya da çamaşır suyu katılmış su ile temizlemiyorsanız, bakteri üremesi olmuş olabilir. Tüydedir, ağır geçiyordur, bağışıklığı zayıflamıştır, vücudunda her zaman bulunan hastalık yapıcı mikropların sayısı artmış olabilir. Mama türü şeyler verdiğinizde kafeste çok uzun kalmış olabilir. Dışkı bulaşmış yem yemiş olabilir. Kısacası çoğu şey bağışıklığının düşmesiyle ilgili. Gerwit, bt amin de veriyor musunuz?Teşekkürler peki sorun ne olabilir?
Ben hergun temizliklerini yapiyorum sade su ile yemlikleri ve suluklarıda sade su ile yıkıyorum fakat suluklar pek de temiz olmuyor .haftada birde kafesleri yikiyorum.evet yemliklerin biri tünek aşağısında durduğu için kafes yapısı gereği kaka bulaşıyor ama ben yanlarında olduğumda hemen temizliyorum.gerwit bt amini forteyi buaralar kullanmadım.evde üç arkadaşı daha var üçüde tüyde fakat keyifleri yerinde fakat Balkuş daha tüy dökmeye başlamadı veya dökecek teşekkür ederim.Hafif enfeksiyon var. Eve gelen gripli birinden solunum yolu enf kapmış olabilir. Sulukları yemlikleri düzenli aralıklarla virkon s lemiyorsanız ya da çamaşır suyu katılmış su ile temizlemiyorsanız, bakteri üremesi olmuş olabilir. Tüydedir, ağır geçiyordur, bağışıklığı zayıflamıştır, vücudunda her zaman bulunan hastalık yapıcı mikropların sayısı artmış olabilir. Mama türü şeyler verdiğinizde kafeste çok uzun kalmış olabilir. Dışkı bulaşmış yem yemiş olabilir. Kısacası çoğu şey bağışıklığının düşmesiyle ilgili. Gerwit, bt amin de veriyor musunuz?
Rica ederim. Haftada 1 içine çamaşır suyu eklenmiş su ilr tünek ve yemlikleri yıkayıp çok iyi bir şekilde durulayalım. Gerwit, bt amin ve entrobac bağışıklık güçlendiren ürünler. Diğerlerine standart olarak bir iki gün sade su arası vererek, her hafta takviyelerdeb verelim. Orta güne entrobacı denk getirinizBen hergun temizliklerini yapiyorum sade su ile yemlikleri ve suluklarıda sade su ile yıkıyorum fakat suluklar pek de temiz olmuyor .haftada birde kafesleri yikiyorum.evet yemliklerin biri tünek aşağısında durduğu için kafes yapısı gereği kaka bulaşıyor ama ben yanlarında olduğumda hemen temizliyorum.gerwit bt amini forteyi buaralar kullanmadım.evde üç arkadaşı daha var üçüde tüyde fakat keyifleri yerinde fakat Balkuş daha tüy dökmeye başlamadı veya dökecek teşekkür ederim.
Beyaz kağıt üstüne birikmiş dışkı resmi ile, kuşun tünekteki halinin videosunu görebilir miyiz? Kusma, öğürme var mı? Zor nefes alma, hapşırma, nefes alırken ses çıkarma vs?
Merhaba göğüs kemiğinin sertleşmesine ek olarak hapşırma ve öğürme var nefes almaları da seri aynen dediğiniz gibi. Ses çıkarma yok nefes alırken ve kusma da görmedim ama öğürme kesinlikle var. Kuşun hastalığı nedir?Beyaz kağıt üstüne birikmiş dışkı resmi ile, kuşun tünekteki halinin videosunu görebilir miyiz? Kusma, öğürme var mı? Zor nefes alma, hapşırma, nefes alırken ses çıkarma vs?
Dışkı resmini atabilir misinizMerhaba göğüs kemiğinin sertleşmesine ek olarak hapşırma ve öğürme var nefes almaları da seri aynen dediğiniz gibi. Ses çıkarma yok nefes alırken ve kusma da görmedim ama öğürme kesinlikle var. Kuşun hastalığı nedir?