• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumun göğsünde sivrilik var

sıla_812

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
göğsünde sivrilik
hapşurma
iyi gunler muhabbet kusumun gogsunde sivrilik oldugunu fark ettim anatomileri boyle oldugu icin mi yoksa bir anormallik mi bilmiyorum halsiz degil hareketli gayet istahı da yerinde dıskısı genel olarak iyi sadece bazen hafif sıvılasıyor ama sonra duzeliyor onun haricinde bir suredir hapsurması var su ictiginde optugumde ya da kasındıgında hapsuruyor ama bazen bunların dısında da hapsuruyor sizce sebebi ne olabilir

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
iyi gunler muhabbet kusumun gogsunde sivrilik oldugunu fark ettim anatomileri boyle oldugu icin mi yoksa bir anormallik mi bilmiyorum halsiz degil hareketli gayet istahı da yerinde dıskısı genel olarak iyi sadece bazen hafif sıvılasıyor ama sonra duzeliyor onun haricinde bir suredir hapsurması var su ictiginde optugumde ya da kasındıgında hapsuruyor ama bazen bunların dısında da hapsuruyor sizce sebebi ne olabilir
Kuşunuz kaç gram biliyor musunuz? Bir de dışkı resimlerini, kuşunuzun resmini görebilir miyiz 😊

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavrunuz tüy döneminde bundan dolayı kilo kaybetmiş olabilir, maşallah dışkıları da çok iyi 😇 Haftada iki gün b vitamini verin 🌸