• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun Gece kanat Çırpması

Emreuymaz

Yeni Üye
Arkadaşlar merhabalar kusumla birlikte 1.5 ayımızı doldurduk sağlıklı ve haylaz bir kuş 🙂. Az önce yatağımda uykuya dalarken şiddetli bir şekilde kanat çırpma sesi geldi kuşumun yanına gittim korkmuştu sakinleştirdim. Bunu neden yapıyor olabilir ilk defa yaşadık böyle bir olayı. Üstüne örtü atmıştım normalde örtü atmamdan korkmaz akşamları sıkıntı olmadan yatar.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhabalar kusumla birlikte 1.5 ayımızı doldurduk sağlıklı ve haylaz bir kuş 🙂. Az önce yatağımda uykuya dalarken şiddetli bir şekilde kanat çırpma sesi geldi kuşumun yanına gittim korkmuştu sakinleştirdim. Bunu neden yapıyor olabilir ilk defa yaşadık böyle bir olayı. Üstüne örtü atmıştım normalde örtü atmamdan korkmaz akşamları sıkıntı olmadan yatar.
Herhangi bir sivrisinek gelme ihtimali veya ani bir ses oldu mu?

Emreuymaz

Yeni Üye
Herhangi bir sivrisinek gelme ihtimali veya ani bir ses oldu mu?
Evimiz caddede oldugu için her zaman anı araba motor sesi gelir. Kaldığı odada herhangi birsey düşmediği sürece de ses yine çıkmaz. Ama onlara tepki verdiğini zannetmiyorum. Sivrisinek olabilir bundan 2 3 saat önce başka bir odadaydi şuanda gözükmüyor efendim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evimiz caddede oldugu için her zaman anı araba motor sesi gelir. Kaldığı odada herhangi birsey düşmediği sürece de ses yine çıkmaz. Ama onlara tepki verdiğini zannetmiyorum. Sivrisinek olabilir bundan 2 3 saat önce başka bir odadaydi şuanda gözükmüyor efendim
Sivrisinek de gelmiş olabilir benim papağanı da arada korkutuyor 😂

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Biraz ışık sağlayın dışarıdan falan geliyorsa da olur benimki de çok karanlıkta kalınca arada bir gece rüya görüp öyle tünekden düştüğü oluyor ben kışın gece yatarken küçük bir lamba takıyorum tüm perdeler kapalı olduğu için ve örtüyle de sardığım için ama yazın tüm camlar açık kapılar da açık üstüne örtüyü de öylesine atıyoruz sırf güvende hissetsinler diye ve ışık gayet rahat giriyor camlardan, lamba takmıyoruz çok karanlık değil ve sıkıntı da olmuyor arada bir kalkıp su içiyor gece kendine geliyor korkmak yerine 😊

Üst Alt