• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumun gagasının altındaki siyah yara

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar hoşgeldiniz gaga altındaki yaradan ziyade delik gibi geldi. Belki de yara ama fotoda o şekilde gördüm. Hocalarımız gördüğünde bu durumla ilgili yorumda bulunurlar. Geçmiş olsun. 🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşu tünekte görebilir miyim hatta mümkünse video ekleyiniz kaç yaşında kuş? Ne zamandır bu şekilde? Geçmişte ilaç verildi mi?

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

bugrameric77

Yeni Üye
Kuşu tünekte görebilir miyim hatta mümkünse video ekleyiniz kaç yaşında kuş? Ne zamandır bu şekilde? Geçmişte ilaç verildi mi?
kuşum yaklaiık 3.5 yaşında solunum yolunda problemi vardı veterinerden ilaç aldım bir haftadır kullanıyorum. Bu yaralar 3 4 gündür var videoda pek belli değil akşam çektim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Video da çok fazla bir şey belli olmuyor. Ama yaraları için terramycin merhem kullanabilirsiniz yada hocalarımızın bu durumla ilgili başka yorumları da olabilir.🖐🏻 Birde bana bağışıklığı düşük geldi kuşunuzun. Herhangi bir takviye vermiyorsaniz multivitamin gervit ve probiyotik entrobac kullanmanızı tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun

bugrameric77

Yeni Üye
Merhabalar hoşgeldiniz gaga altındaki yaradan ziyade delik gibi geldi. Belki de yara ama fotoda o şekilde gördüm. Hocalarımız gördüğünde bu durumla ilgili yorumda bulunurlar. Geçmiş olsun. 🙏🏻
Video da çok fazla bir şey belli olmuyor. Ama yaraları için terramycin merhem kullanabilirsiniz yada hocalarımızın bu durumla ilgili başka yorumları da olabilir.🖐🏻 Birde bana bağışıklığı düşük geldi kuşunuzun. Herhangi bir takviye vermiyorsaniz multivitamin gervit ve probiyotik entrobac kullanmanızı tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun
https://www.trendyol.com/vetdrugs-r...istemi-destekleyici-nefes-darligi-p-245173146 bu vitamini yeni almıştım iş görür mü yoksa yeni alayım mı?

Ekli dosyalar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Plastik tüneği çıkarın, birbirine paralel olacak şekilde iki tahta tünek kullanın lütfen 🙏 ayrıca tüneğin de temiz olması dışkıyla temasını ve bakteri/mikrop kapmasını önler şu an yarası varsa bu kafeste enfeksiyon kapabilir :( Ayna da kuşlarımız için zararlı, kullanmayalım lütfen

bugrameric77

Yeni Üye
Plastik tüneği çıkarın, birbirine paralel olacak şekilde iki tahta tünek kullanın lütfen 🙏 ayrıca tüneğin de temiz olması dışkıyla temasını ve bakteri/mikrop kapmasını önler şu an yarası varsa bu kafeste enfeksiyon kapabilir :( Ayna da kuşlarımız için zararlı, kullanmayalım lütfen
ayna neden zararlı?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu makalede sebebini okuyabilirsiniz :)

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Feyza hocamın dediklerine katılıyorum. Vitamine gelince Avis marka hiç duymadim etkisi ne derece vardır yorum yapamicam. Hocalarımız belki biliyordur. Lakin içeriği en zengin multivitaminlerden biri gervit marka. Onu almanizi tavsiye ederim. Bunun yanında probiyotik entrobac. Bu ikisini haftada bir farklı günlerde düzenli şekilde kullanın. Kuş için çok önemli takviyeler 🖐🏻

Üst Alt