• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun gagasının altında şişlik var

sametsenlik

Yeni Üye
Merhabalar kuşumun gagasının altında şişlik çıkmış tüyün altında zorla gördüm nedir bu fotoğrafı paylaşıyorum

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar kuşumun gagasının altında şişlik çıkmış tüyün altında zorla gördüm nedir bu fotoğrafı paylaşıyorum
Tüy kökü apsesi gibi gördüm, eczaneden rif ampul alıp kulak çubuğu ile günde 2-3 kez sürün 🙏 Bir ampulü birkaç kez kullanabilirsiniz ağzını yara bandı ile bantlayın her kullanımdan sonra 🙂

sametsenlik

Yeni Üye
fucidin h antibiyotik önermiş bazıları o nasıl sizce sizin önerdiğiniz aynımı

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
fucidin h antibiyotik önermiş bazıları o nasıl sizce sizin önerdiğiniz aynımı
Hayır değil fucidin egzema, alerjik egzama gibi cilt rahatsızlığı için diğeri antibiyotik bir de birisi merhem yağlı rif sıvı ve kuş yese bile zararı yok rifin. Ben rifi öneririm 🙏

sametsenlik

Yeni Üye
Cumartesi veteriner randevuyu aldım ozamana kadar rif kullanacağım 🐥🐥

sametsenlik

Yeni Üye
Veterinere götürdüm baktı kontrol etti o şey sertleşmiş oraya memanthol krem ve antibiyotik ilaç yazdırdı eğer bunu şırıngayla alırsam ölebilir dedi ben de ilaç tedavisi yapıyorum iki hafta sonra tekrar gel dedi yumuşaması lazım

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Veterinere götürdüm baktı kontrol etti o şey sertleşmiş oraya memanthol krem ve antibiyotik ilaç yazdırdı eğer bunu şırıngayla alırsam ölebilir dedi ben de ilaç tedavisi yapıyorum iki hafta sonra tekrar gel dedi yumuşaması lazım
Siz devam edin tedaviye inşallah toparlayacaktır 🙏 Apse varsa içinde onun kuruması lazım doğru

Üst Alt