• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KUŞUMUN GAGASINDA SİYAH LEKE

tnhn123

Yeni Üye
Merhabalar benim cennet papağanı türünden sevda papağanım var ve gagasında siyahbir leke oluştu üst gagasında herhangi bir davranış değişikliği yok fakat endiselendim size bir danismak istedim ekleyebilirsem fotoğrafini eklerim vede cikabilen bir leke degil yani tamamen gagasında cikabilen birsey degil lutfen yardimci olun

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar benim cennet papağanı türünden sevda papağanım var ve gagasında siyahbir leke oluştu üst gagasında herhangi bir davranış değişikliği yok fakat endiselendim size bir danismak istedim ekleyebilirsem fotoğrafini eklerim vede cikabilen bir leke degil yani tamamen gagasında cikabilen birsey degil lutfen yardimci olun
Kuşunuz gagasına darbe aldı mı veya kaç yaşinda

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşum dişi 4,5 yaşında sabahları onu çıkarmam için gagasını tellere vuruyor yanina ciftlesmesi icin erkek kus almistim fakat onunla kavga ediyor belki o yuzden olabilir
Genelde yaşa bağlı bu lekeler oluşuyor veya darbeye bağlı, dışkısını görebilir miyiz güzelliğin 😊

tnhn123

Yeni Üye

Ekli dosyalar

mortsvivants

Eski Forumcu
Yok hic bisey vermiyorum ne vermem gerekir?
Aşağıdaki takviyeleri düzenli kullanmalısınız

tnhn123

Yeni Üye
Aşağıdaki takviyeleri düzenli kullanmalısınız
[/QUOTmerhabalar yardimci oldugunuz icin tesekurler fakat bir konuda size danışmak istiyorum ben bunların kullanımına baktım hepsini ayni andami koymaliyim farklı günlerdemi koymalıyım onu pek anlamadım yani üçünüde karıştırayım mı yoksa bir gün birini birgün birini şeklindemi vereyim?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet bu takviyeleri düzenli kullanın iyi gelecektir 🌸🙏