• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun gagasında sanki çatlak var ve dışkısı garip

Chaerrie

Aktif Üye
Ucu beyaz gibi olmuş.Sanki çatlak var.Dışkısı da garip.Çoğu zaman normal dışkılıyor , ama bazen böyle de yapıyor.Bir sorum daha olacaktı,kuşum uyusun diye üstünü örtüyle örtüp,başka odaya alabilir miyim?Benim oturduğum odada çok ses var.Uyuyamıyor.Ayrıca,bazen kafasını beline yaslıyor,uyuduğunu düşünüyorum,ama gözlerinin açık olduğunu görüyorum.

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Fotoğraf çekebildiğinizde bakalım,daha net bilgi veririz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Görsellerini bekliyoruz👍 biotin ve probiyotik veriyor musunuz? Mineral ve calsıyum olarak ne veriyorsunuz? Birde verdiklerinizin resimlerini eklerseniz ona göre daha detaylı yorumlar yaparız 😊

Chaerrie

Aktif Üye
Görsellerini bekliyoruz👍 biotin ve probiyotik veriyor musunuz? Mineral ve calsıyum olarak ne veriyorsunuz? Birde verdiklerinizin resimlerini eklerseniz ona göre daha detaylı yorumlar yaparız 😊
Hiç bir vitamin vermiyorum maalesef :( Ara-sıra meyve-sebze yediriyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yani meyve ve sebze olarak en fazla iki -üç çeşit verirsiniz ve bunu haftada bir belki iki yaparsınız size tavsiyem kullanıp memnun kaldığımız gerwit, entrobac, bt amin forte, grıt kum, kalamar kemiği ve iyi karışım yem temın ediniz. Gagadaki çatlaklık, ayaklardakı solgun ve kuruluk hepsi ihtiyaçlarını almadığını göstermektedir.

Doğacı

Eski Forumcu
Bakacak gücünüz yoksa bir başkasına sahiplendirmenizi öneriyorum.