• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşumun gagasında problem var

mabişkuş

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
gagası iç içe geçiyor
Hastalık Belirti Tarihi
8 Haz 2023
muhabbet kuşum üst gagasını alt gagasının içine sokuyor nefessiz kalmış gibi ses çıkartıyor çok neşeli hareketli gaga uzunluğunda, dışkısında bir problem yok bu davranış sonrasında hemen yem yiyebiliyor ama neden böyle yapıyo

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Fotoğraftan pek bir şey anlaşılmıyor siz net olacak şekilde streamable.com dan kuşunuzun videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Birde her ihtimale karşı temiz beyaz peçeteye birkaç birikmiş güncel dışkı fotosu da alalım.

mabişkuş

Yeni Üye
teşekkür ederim, hoş buldum Streamable Video
maalesef birikmiş dışkı ekleyemedim çünkü peçete gördüğü anda peçeteye sürtünüyor kur yapıyor karanlıkta koydum görmemesi için fark etti yine de..yeterli değilse gece tekrar bırakabilirim

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tek dışkı yeterli oldu dışkıda problem yok. Videodaki hareket huzurlu ve mutlu olduklarında o şekilde gaga gıcırdatırlar ben o harekete yordum açıkçası. 😊 Bir problem göremedim ama yine de kafesinde grit kum, mineral blok, kalamar kemiği bunlar kafesinde bulunsun yoksa temin ediniz. 😊🖐🏻

mabişkuş

Yeni Üye
çokk teşekkür ederim rahatlattınız beni kafesinde mineral blok ve kalamar kemiği de var..iyi akşamlar🥰🥰

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Bencede endişe edecek bir durum yok. Aslı arkadaşımın dediği gibi kuşlar keyifli oldukları zaman çıkaıyor bu sesi ya da agalarını törpülerken çıkarabilirler. 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlara ek olarak Grit kum verin tuketsin