• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun gagasında problem mi var?

vadidekizambak

Paylaşımcı
Merhabalar kuşum alt gagasını üst gagasına sürtüyor dilini dışarı çıkararak sanki titriyor görünümü oluyor ağızda. Ve kuş çok kaşınıyor. Koyduğum yemi az da olsa hep dökmeye başladı yemim yarısı çöp oluyor. Öneriniz var mı ne yapmam gerekir? Bu arada gaga taşı var ama kuşlanmayı bilmiyor. Hiç kullandığını görmedim. Kalamarı bile koyalı iki hafta olmuşken bugün yeni yeni keşfediyor fakat pek yemiyor. Bunlara biz mi alıştırmalıyız yoksa kendi mi keşfetmeli. Video yükleyeceğim.

vadidekizambak

Paylaşımcı
O hareketi tam yakalayamadım ama belli oluyor az çok ve hâlâ çok ürkek. Yem dökmesine var mı fikriniz? Şimdi bir video daha çekmeye çalışacağım

vadidekizambak

Paylaşımcı
Taha Bey hareketi yakaladım hemen ekliyorum aşağıya şu an sürekli öyle yaparak ses çıkarıyor korktum ben de.

vadidekizambak

Paylaşımcı
Kum kullanıyorum evet ama probiyotik kullanmıyorum. Sadece bir vitamini var dört günde bir onu veriyorum.

vadidekizambak

Paylaşımcı
Tamam ondan da alayım çok teşekkür ediyorum başka sıkıntısı yoktur değil mi? Dışkısı hep standart kontrol ediyorum sık sık

AlicanG

Paylaşımcı
Kuş tüylerini düzeltiyor sağlıklı görünüyor.Grit kum kafeste bulunsun sindirim için ihtiyaç duyduğunda keşfedip zamanla alışır.Benim kuşun renginde sağlıklı bir ömrü olsun🧿