• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et kusumun gaga yanlari kahverengi oldu

sema0613

Yeni Üye
kusumun gagasinin yanlari boyle oldu tuyleri kahverengilesti, yem yerken yem kabuklari da yapisiyor o yerlere neyden olmus olabilir

Ekli dosyalar

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Merhaba, hoşgeldiniz. Ben ışıktan pek anlayamadım. Pütürlü gibi mi acaba? streamable.com üzerinden güncel ve biraz daha net olacak bir şekilde bir videosunu yükleyip çıkan linki kopyalayıp burada paylaşabilir misiniz 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
kusumun gagasinin yanlari boyle oldu tuyleri kahverengilesti, yem yerken yem kabuklari da yapisiyor o yerlere neyden olmus olabilir
Merhaba mantar olmuş
Eczaneden Trosyd mantar kremi alıp kulak pamuğu ile sürün lütfen, gaga ve ayaklarına sürüp masaj yapın
Uyumadan önce sürün yemesin 7 gün üst üste sürün günde 1 defa

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Mantar İçin Crystalin Sprey de İyidir. Hayvanlar Icin Üretilmiştir Zararsızdır. Hem Uzaktan Spreyleme Yapabilirsiniz. Elime Alamam Derseniz Bu Şekilde Daha Kolay Olur.

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Merhabalar fotoğraftan pek anlayamadım gagasının mı dokusu değişti yoksa gagasının yanındaki tüylere mi kabuk yapışıyor, daha net bir fotoğrafını yükleyebilir misiniz?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kusma olmuşta yemler tüylere yapışmış ihtimali de olabilir. Gün içinde gözlemlediniz mi kusma öğürme vs oldu mu. Kahverengilik kısmı nemli bir pamukla silin bakalım çıkacak mı.

Üst Alt