• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun durumu kritik, ne kadar dayanabilir?

Luftwaffle

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal, sarı renk dışkı, durgunluk, kanatlardi titreme
Hastalık Belirti Tarihi
1 Mar 2023
Merhaba dostlar. Kuşumda bir haftadır kanat titremesi vardı, incinmiştir sandım çok durgundu. Dışkısında bakteri olduğunu tespit ettik en sonunda, ilaç sipariş ettim ama bu gün gelemedi ve kargolar pazartesi açılacak. Güncel dışkı durumlarından yola çıkarsak ilaçsız iki gün daha dayanabilir mi sizce? Elimde probiyotik, b ve karışık vitamin var, kuşuma ne müdahalede bulunayım ilaçlar gelene kadar? Teşekkürler.

Güncel dışkı bu. Daha önce de böyleydi ama yeşildi, ilk defa sarı yapıyor

Luftwaffle

Yeni Üye
Konu güncel arkadaşlar, probiyotik attım pirinç suyu damlattığım suluğuna; dal darı da veriyorum

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkısında bakteri olduğunu kanatlı uzmanı dışkı tahlili yapıp mi tespit edildi. Ve hangi ilaçlar sipariş edildi ilaçları kanatlı uzmanı vermedi mi. Kuşunuzun streamable.com dan videosunu da görebilir miyiz.

Luftwaffle

Yeni Üye
Hayır maalesef kanatlı uzmanlarının kestiği 4 haneli faturalara yetişemem :( uzun uğraşlar sonucunda yerli ve yabancı forumlardaki insanların ortak görüşleriyle bağırsak veya solunum yolu enfeksiyonu olabileceğini öğrendim (en yüksek ihtimal) ve caremycin sipariş ettim. Değerli cevaplarınız için de şimdiden teşekkür ederim :)

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben kuyruk sekmesi göremedim kuşunuz da yani solunum problemi. Sipariş ettiğiniz ilaç hakkında hocalarım daha detaylı bilgi verir. Evet dışkı özellikle sol taraftaki diski çok sağlıklı durmuyor. İlaç kullacakmişsiniz siz yine de ilaç kullanımı sonrası üç gün probiyotik entrobac vermeyi ihmal etmeyin. Hocalarımız konunuzu gördüğünde yorumlarını sunarlar . Geçmiş olsun 🙏🏻