• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun dışkısında yem

cicikuşlarım

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Dışkısında cok miktarda öğütülmemiş yem var
Hastalık Belirti Tarihi
22 May 2024
Merhaba kuşumun dışkısında yem var.sultan papağanı ve kızgınlık döneminde. dışı kuş . nasıl tedavi edeceğim, ne yapmam gerekli.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz😊
Yanında eşi var mı? Kuşların videosu ve dışkı resmini ekler misiniz. Videoyu streamble com dan yükleyebilirsiniz👍Son olarak da verdiğiniz yemler ve takviyelerin bir arada resmini görelim ve değerlendirelim yorum yapalım

cicikuşlarım

Yeni Üye
Yanında eşi var mı? Kuşların videosu ve dışkı resmini ekler misiniz. Videoyu streamble com dan yükleyebilirsiniz👍Son olarak da verdiğiniz yemler ve takviyelerin bir arada resmini görelim ve değerlendirelim yorum yapalım
Eşi yok ama neredeyse ayda 1 olarak yumurtlama dönemine giriyor kafesinde kalamar kemiği, gaga taşı ve kuş kumu bulunduruyorum ama kumu yemiyor. Yem olarak garden mix kullaniyorum. Suyuna da multivitamin takviyesi yapiyorum. Dışkıda yem sorunuda son yumurtlama döneminde başladı. Fotoğrafında ekledim bir önceki yanıtımda. Teşekkürler

cicikuşlarım

Yeni Üye
Bağırsaklar zedelenmiş sindirim sistemi işlevsiz 👍 Tedavi görmesi uygun olur video ve yem, takviye resmini de ekler misiniz bakalım. Birde nerede ikamet ediyorsunuz?
kuşum için bu ürünleri kullaniyorum. Sultan papağanım cekirdek yemediği icin bu yemi veriyoruz.

Ekli dosyalar