• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun dışkısı ve durgunluğu

Chaerrie

Aktif Üye
Merhabalar. Bu gün kuşum okuldan geldiğimde durgundu, hiç konuşmuyordu. Ayrıca, tüyleri kabarık uyuyordu. Ben soğuk algınlığı olduğunu düşünüyorum. Hiç ötmüyor da. Kekik çayı, yumurta, dereotu (Sevdiği için verdim), havuç ve bir az muz verdim, ama hala aynı. Şimdi üstünü örttüm ve kalorifere yakın koydum belki ısınır diye. Havlu arasına da aldım. Dışkısı da siyah renkteydi, bazılarıysa, koyu yeşil.
IMG_20250203_180839.jpg
Başka neler yapabilirim?

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar. Bu gün kuşum okuldan geldiğimde durgundu, hiç konuşmuyordu. Ayrıca, tüyleri kabarık uyuyordu. Ben soğuk algınlığı olduğunu düşünüyorum. Hiç ötmüyor da. Kekik çayı, yumurta, dereotu (Sevdiği için verdim), havuç ve bir az muz verdim, ama hala aynı. Şimdi üstünü örttüm ve kalorifere yakın koydum belki ısınır diye. Havlu arasına da aldım. Dışkısı da siyah renkteydi, bazılarıysa, koyu yeşil.
Ekli dosyayı görüntüle 77976
Başka neler yapabilirim?
Kekik çayı verin, sebze vermeyin dışkısı belli olsun, yarın elinizde multi vitamin varsa verin 🙏 Bir de videosunu çekip streamble.com üzerinden görebilir miyiz yavrunuzu

Chaerrie

Aktif Üye
Kekik çayı verin, sebze vermeyin dışkısı belli olsun, yarın elinizde multi vitamin varsa verin 🙏 Bir de videosunu çekip streamble.com üzerinden görebilir miyiz yavrunuzu
Kuşum şimdi bir az kendine geldi, ama hala tam olarak eskisi gibi değil. Şimdi ötüyor bir az. Ayakları ve gagası soğuk gibi

Chaerrie

Aktif Üye
Tekrardan durgunlaştı. Bir anlık kendine gelmişti 🙁

Üst Alt