• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun dışkısı siyah

Mortalperson

Yeni Üye
Selam arkadaşlar günaydın bugün kuşumun dışkısının siyahımsı olduğunu farkettim geçen aylarda kuşum yem yemeyince de böyle olmuştu ve ondan sonra kuşum sadece dar dalı yemeye başlamıştı ve dün biraz mamaistten aldığım yemden yedi ve ben de artık dar dalı yemeyeceğini düşünerek sevinmiştim ama bugün dışkısının koyu renk olduğunu gördüm ne yapmalıyım ayrıca artık mecburen yine dal darı verdim az önceki yine hasta olmasın birazdan vitamin de kotacağım suluğuna yardımcı olursanız sevinirim ayrıca kuşum şu an gayet hareketli yani dışkı dışında herhangi bir belirti yok bir de yemlikteki yemden ise dünden beri bu kadar yediEkli dosyayı görüntüle 28088Ekli dosyayı görüntüle 28089

Mortalperson

Yeni Üye
Bu arada ek olarak kafesine grit kuş kumu koydum kullanmadığım bir suluğa ve yeni aldığım sağlık tohumundan yedi biraz ve ufak bir kabarıklık var ama dediğim gibi şu an iyi gibi bazen grit kumun içindeki könğrden de oluyormuş ancak dün ondan yediğini hiç görmedim sabah da geç uyanınca farketmedim yiyip yemediğini belki yem değişikliğinden dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü uzun süredir sadece dar dalı yedikten sonra ilk defa bu miktarda yem yedi

Mortalperson

Yeni Üye
Tuvaleti biraz olsun düzeldi şu anda koyu yeşil ancak üzerinde bazı yerlerinde siyah noktacıklar var azda olsa bu yüzden mamstten entrobac probiyotik alacağım galiba yeni yem olduğu için böyle siyah geldi dışkısı ve şu anda gayet hareketli ve konuşuyor her ne kadar fotoğraftada koyu gözükse de önceki dışkısından daha yeşil Ekli dosyayı görüntüle 28090

Mortalperson

Yeni Üye
Ancak aklıma şöyle bir şey takıldı arkadaşlar kuşumun önceden de tuvaletinde ara sıra böyle noktacıklar oluyordu sonra dar dalı yerken bu noktalara hiç rastlamadım nedeni acaba yem mi? Ayrıca probiyotiği de sipariş ettim büyük ihtimalle yarın gelir ben bugün suyuna gervit vitamin koydum şimdi yarın da probiyotik koysam sorun olur mu

Bahar Y.

Müdavim
Üst üste mesaj yazmayın, flood yapmak yasaktır
Tek mesajda kendinizi ifade ediniz

Bahar Y.

Müdavim
Nilverm, veterinerde bulabilirsiniz yada hayvan ilacı satan eczanelerden

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuz aspur ağırlıklı beslendiği için dışkıda siyahlık artırmış bu korkulacak bir durum değil zamanla düzelecek sizinde dediğiniz gibi yem geçişlerinde olabilecek durumlar entrobac öğleden sonra kargoya verilir geldiğinde ilk üç gün üst üste hergun tazeleyerek verin bağırsakları beslesin daldariya çok alışmış haftada bir tane verin sağlık tohumunu sade vermeyin iki yemlik yeme bir tatlı kaşığı koyup karıştırın sonra yemlikleri doldurunuz kabarma var demişsiniz tunekte onun videosunu görebilirmiyim?

Mortalperson

Yeni Üye
Kuşunuz aspur ağırlıklı beslendiği için dışkıda siyahlık artırmış bu korkulacak bir durum değil zamanla düzelecek sizinde dediğiniz gibi yem geçişlerinde olabilecek durumlar entrobac öğleden sonra kargoya verilir geldiğinde ilk üç gün üst üste hergun tazeleyerek verin bağırsakları beslesin daldariya çok alışmış haftada bir tane verin sağlık tohumunu sade vermeyin iki yemlik yeme bir tatlı kaşığı koyup karıştırın sonra yemlikleri doldurunuz kabarma var demişsiniz tunekte onun videosunu görebilirmiyim?
Tamamdır çok teşekkürler sağlık tohumunu ise ilk defa yiyeceği için öyle elimle vermiştim bundan sonra yemine karıştırırım ayrıca dediklerinizi de uygulayacağım kabarması ise dün geç yatırmak zorunda kalmıştım o yüzden şu an uyukladığı için böyle kabarık diye düşünüyorum çünkü keyfi yerinde
Video Streamable Video
Ekli dosyayı görüntüle 28094

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Müsait olduğunuzda bir kısa video ekleyin streamable com dan 👍

Üst Alt