• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun dışkısı siyah sulu ve kokulu ?

Maviş Paşa

Tutkulu
üreticiden 30-35 günlük muhabbet kuşu aldım. Ertesi gün yem yemedi su içmedi akşama doğru baktığımda ishal olmuş yem kusuyordu Salyalı siyah kokulu. Ama aspur verdim 1 2 yudum su içti ama bu kez sulu kokulu siyah dışkı yapmaya başladı. Dün kafa sallayıp yem kusuyordu bugün yapmadı ama dışkısı siyah ishal olsa bile yeşil beyaz sarı olması gerekmez mi ?
Kuş hasta mıdır ? Sirke vitamin ne yapsam düzelir acaba. Dün aldım odaya salmadım ishal olunca. Burda anlayan Veteriner yok. Evde yapabileceğim bişey var mı ?

Ekli dosyalar

Maviş Paşa

Tutkulu
koksidiyoza benziyor ilaç vitamin ve probiyotik kullanmak gerekiyor. Eğer yeni aldı iseniz ve tedavi edebileceğinizi düşünmüyorsanız değiştirmenizi öneririm. İlaç konusunda üstadlarda yorumda bununca yardımcı oluruz
O ne hastalığı ? Evde başka muhabbet ve papağan var onlara da bulaşır mı bu durum ? Evde yapabileceğim bişey varmı ?

Maviş Paşa

Tutkulu
B vitamini var evde bide a c d e falan karışım olandan var. Yoğurt suyu vs vermem de sorun olur mu ?

Maviş Paşa

Tutkulu
Petshoptan veya alabileceğim ilaç neyse alayım.

Üst Alt