• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşumun dışkısı neden böyle?

ceydanur

Yeni Üye
Mantar tedavisini geçireli 1, 2 ay olucak ve o zaman ilaç yüzünden dışkısı su ve ürat şeklindeydi sadece daha sonra katılaşıp normal dışkılamaya başladı ancak gün içinde sık sık böyle Paşa - Google Drive bazense normal ancak morali yerinde konuşuyor zıplıyor yem yemesi normal ve çok fazla su içiyor ayni zamanda hastalığında tüy dökmüştü simdi hem tüy dökme döneminde hem de hastalikta dökülen tüylerini çıkarıyor b vitamini takviyesi yaptım, probiyotik takviyesi de yapiyorum ara ara ancak hala bir düzelme yok dışkısında baya bir araştırdim iç parazit olabilir mi lütfen verdigim linkte ki dışkılara bakın bana yardım edin teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:

Sati

Tutkulu
Merhabalar,
Uyku dışkısı baz alınmaz,
Gün içersindeki güncelleri paylaşmanızda fayda var.
Görsellerde açlık dışkısı da mevcut beslenmesine dikkat etmekte fayda var

Hayırlı günler dilerim.

ceydanur

Yeni Üye
Merhabalar,
Uyku dışkısı baz alınmaz,
Gün içersindeki güncelleri paylaşmanızda fayda var.
Görsellerde açlık dışkısı da mevcut beslenmesine dikkat etmekte fayda var

Hayırlı günler dilerim.
Hocam çok fazla yem yiyor aslında ama düzensiz dışkılıyor o açlık dışkılarını dediklerini cok fazla yapiyor yemek yemesine rağmen bu şekilde

ceydanur

Yeni Üye
17564643838818782196236049245091.jpg
Mesela şimdi dışarı çıkardım böyle dışkıladı anlam veremiyorum keyfi falan da iyi

Sati

Tutkulu
Merhabalar,
Keyfi yerinde ise, yeme içmesinde sıkıntı da yoksa dışkılar ara ara değişiklik gösterebilir.

ceydanur

Yeni Üye
Merhabalar,
Keyfi yerinde ise, yeme içmesinde sıkıntı da yoksa dışkılar ara ara değişiklik gösterebilir.
Evet evet keyfinde yem yemesinde su içmesinde bir sorun yok sürekli konuşuyor hatta probiyotik de uyguladım bugün inşallah dediğiniz gibidir cok tesekkur ederim cevabınız icinnn

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Mantar tedavisini geçireli 1, 2 ay olucak ve o zaman ilaç yüzünden dışkısı su ve ürat şeklindeydi sadece daha sonra katılaşıp normal dışkılamaya başladı ancak gün içinde sık sık böyle Paşa - Google Drive bazense normal ancak morali yerinde konuşuyor zıplıyor yem yemesi normal ve çok fazla su içiyor ayni zamanda hastalığında tüy dökmüştü simdi hem tüy dökme döneminde hem de hastalikta dökülen tüylerini çıkarıyor b vitamini takviyesi yaptım, probiyotik takviyesi de yapiyorum ara ara ancak hala bir düzelme yok dışkısında baya bir araştırdim iç parazit olabilir mi lütfen verdigim linkte ki dışkılara bakın bana yardım edin teşekkür ederim şimdiden
Programınız nasıl? b vitamini ile probiyotik vermeniz arasında kaç gün var?