• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun dışkısı neden böyle

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Kullandığınız takviyeler nedir? Sebze meyve verdiniz mi? Kuş yem yemiyor mu gözlemlediniz mi? Su gibiyse yem yemiyor olma ihtimali yüksek. Streamable kullanarak kuşun tünek üzerinde bir videosunu atar mısınız?

BulutvePamuk

Yeni Üye
Kullandığınız takviyeler nedir? Sebze meyve verdiniz mi? Kuş yem yemiyor mu gözlemlediniz mi? Su gibiyse yem yemiyor olma ihtimali yüksek. Streamable kullanarak kuşun tünek üzerinde bir videosunu atar mısınız?
1 aydır vitamin vermiyorum ama b vitmaini kullanıyorum ve 3 gün önce ananas verdim bu kadar

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Yem yiyor mu kuş gözlemleyin, yemiyorsa elle besleme yapmanız gerekebilir kuş aç kalmamalı.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Marul koydum ve yem yiyor
İshalse marul koymayın. Entrobac ve Gervit W edinin. Yem yiyorsa yarından itibaren üç gün üst üste entrobac verin. Kuş hava akımında kalmasın. Oda sıcaklığı sabit ve 25 derece civarında olsun. Üç gün boyunca dışkıyı ve kuşun durumunu gözlemleyin daha sonra tekrar beyaz peçete üzerine birikmiş dışkı atın bakalım. Geçmiş olsun 🤧

BulutvePamuk

Yeni Üye
İshalse marul koymayın. Entrobac ve Gervit W edinin. Yem yiyorsa yarından itibaren üç gün üst üste entrobac verin. Kuş hava akımında kalmasın. Oda sıcaklığı sabit ve 25 derece civarında olsun. Üç gün boyunca dışkıyı ve kuşun durumunu gözlemleyin daha sonra tekrar beyaz peçete üzerine birikmiş dışkı atın bakalım. Geçmiş olsun 🤧
Hastamı olmuş

BulutvePamuk

Yeni Üye
Farklı bir markanın vitamini kulansam olur mu

BulutvePamuk

Yeni Üye
2 farklı marka var ve bulunduğum yerde gerwit satan birisi yok

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Geçmiş olsun. Probiyotik olarak bir günlük yemine çörek otu yağı damlatabilirsiniz. Bir günlük olduğu için ertesi güne kalmasın. Entrobac gelene kadar bunu kullanın. Çörek otu yağının probiyotik etkis vardır ama soğuk sıkım hakiki olmasına dikkat edin. 3 gün kullanın böyle. Dışkılar toparlanır diye düşünüyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Video ekler misiniz kuşu bir görelim ve dışkılar büyük ve sulu değil gördügüm kadarıyla enfeksiyon var o da verdiğiniz gıdadan olsa gerek yem ve takviyeleri kontrol edin bayat ve bozuk olmasın 👍bir süre yeşillik, meyve vermeyin karışık yemi, daldarı, grit kum, kalamar verin . Arkadaşların dediği takviyeleri temin edip vermeye başlayalım.