• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun dışkısı koyu yeşil ve içinde yem var

Münire

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik, kabarık uyku hali, bazen ishal çoğu kez koyu yeşil yemli dışkı
Hastalık Belirti Tarihi
10 Ağu 2025
Kullanılan İlaç
Vitaform, aviyeast
Pazar akşamı halsizlik ve uyuklama vardı. Yem yemedi ve su içmedi, dışkısı ishaldi.Pazartesi sabah veterinere götürdüğümde dışkısını mikroskopla inceledikten sonra enfeksiyon olduğunu söyledi. Şırınga içerisinde suya damlatmam için antibiyotik, vitamin verdi. Sonra başka bir veterinere götürdüğümde röntgen çekilerek sindirim problemi olduğunu söylendi. Aviyeast probiotik ve vitaform kullanmamı söyledi. Fakat suluğuna kattığımda suluğundan içmedi veteriner şırıngayla verebileceğimi söyledi. Pazartesiden beri ilaçlarını şırıngayla veriyorum ama şimdi de dışkısı koyu yeşil ve içinde yemler var. Bu süreçte başka yapmam gereken bir şey var mı? Kullandığım ilaçlar yeterli olur mu? Uykulu ve kabarık hali zaman zaman devam ediyor. Yardımcı olursanız mutlu olurum

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba hosgeldiniz Röntgen sonucu var mı? Daha fazla ilaç vermeyin bağırsak florasını bozmuş entrobac varsa 3 gün verelim ve zeolit tozu temin edin çünkü bağışıklık sistemini güçlendirmek lazım sindirim bozuklukları o yüzden

Münire

Yeni Üye
Hoşbuldum. Veteriner kendi sitesinde paylaşmıştı ordan ekran görüntüsü almıştım. Söylediğiniz takviyeleri alabileceğim güvenilir bir yer var mıdır?IMG_1473.jpeg

Münire

Yeni Üye
Şu an kullandığım ilaçları vermeyi bırakayım mı? Bugün ilaç vermeyi biraz geciktirdim biraz daha halsizleşmişti verince biraz canlandı.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Mamaistten alabilirsiniz 😊 Whatsap hattından ulaşın👍
Şu an kullandığım ilaçları vermeyi bırakayım mı? Bugün ilaç vermeyi biraz geciktirdim biraz daha halsizleşmişti verince biraz canlandı.
Kaç gün oldu ilaç veriyorsunuz?

Münire

Yeni Üye
Pazartesiden beri ilaç veriyorum bugün 5. Gün entrobac i dün sipariş vermişim. Zeolit tozunu temin edebilirim.☺

Üst Alt