• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun Dışkısı Kafeste farklı dışarıda farklı ?

Maviş Paşa

Tutkulu
2.5 aylık muhabbet kuşum var kafeste iken dışkısı hep ishal şekilde oluyor. Peçete serdiğim için leke bırakıyor. Kafes dışında da rengi böyle oluyo. Normal yem yiyor ishal gibi olduğu için marul vermiyorum. Çok hareketli kuş yerinde durmuyor. Dışarı çıktığı zaman bazen duvar kenarını yiyor bazen kağıt sanırım. Gördüğüm zaman alıyorum. Gözden kaçıyor bazen.
Kafes içindeki geceden olan peçete üstündeki yeni yaptığı.

IMG-20220407-WA0008.jpeg

IMG-20220407-WA0004.jpeg

IMG-20220407-WA0022.jpeg

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
2.5 aylık muhabbet kuşum var kafeste iken dışkısı hep ishal şekilde oluyor. Peçete serdiğim için leke bırakıyor. Kafes dışında da rengi böyle oluyo. Normal yem yiyor ishal gibi olduğu için marul vermiyorum. Çok hareketli kuş yerinde durmuyor. Dışarı çıktığı zaman bazen duvar kenarını yiyor bazen kağıt sanırım. Gördüğüm zaman alıyorum. Gözden kaçıyor bazen.
Kafes içindeki geceden olan peçete üstündeki yeni yaptığı.

Ekli dosyayı görüntüle 22892

Ekli dosyayı görüntüle 22893

Ekli dosyayı görüntüle 22891
Benim kusumunda dışkısı gece farklıydı gündüz farklıydı. Gece normal şekilde diskiliyordu gündüz ise sulu şekilde. Sonrası entrobac probiyotik aldım ve kullanmaya başladım.ilk zamanlar etki etmedi sonrasında etki etti düzeldi sizinde probiyotik desteğiyle düzelir 🙏🏻

Maviş Paşa

Tutkulu
Benim kusumunda dışkısı gece farklıydı gündüz farklıydı. Gece normal şekilde diskiliyordu gündüz ise sulu şekilde. Sonrası entrobac probiyotik aldım ve kullanmaya başladım.ilk zamanlar etki etmedi sonrasında etki etti düzeldi sizinde probiyotik desteğiyle düzelir 🙏🏻
İnşallah düzelir. Probiyotik almam şart oldu sanırım

Üst Alt