dışkıda koku var mı emin değilim yani ben videoyu çekerken tuhaf bir koku almadım. grit kuş kumum hiç yok hiç kullanmadım. mamaistten almam gereken ürünlerin listesini yapabilir misiniz rica etsem. tahta tünek ve suluk alacağım onun dışında ne gerekir? iki kuşum var ayrı kafeslerde. gerek aksesuar gerekse ilaç va tarzı elzem şeyleri söylerseniz en kısa sürede almaya çalışırım. linke gerek yok adını söyleseniz yeter birkaç ürün
Önce kuşta sorun olup olmadığını öğrenelim daha sonra ilaç,takviye vs gerekirse tavsiye listesi olarak size yazılır. Kuşta başka anormallikler var mı yok mu gözlem yapın biraz. Ağzının içini,dilinin üstünü altını kenarını kontrol edin pamukçuk var mı,ağzında ve dışkısında kötü koku var mı, dışkısı sürekli olarak anormal mi devam ediyor,fazlaca tüy dökme var mı,kusma vs var mı varsa kötü koku ve salyalı mı,hapşırma tıksırma kuyruk sekmesi vs var mı,kilosu normal mi,iştah takibi, ayaklarımda kanatlarında tutulma var mı,normal uçabiliyor mu,uçunca nefes nefese kalıyor mu vs.
Genel bir takip yapın not alın anormallik görürseniz. Sadece bu dışkılara bakarak sorun şu diyemem. Geçici bir durum da olabilir. 3 gün probiyotik kullanılsın,4. Gün düzelip düzelmediğine bakarsınız. Ayrıca gıda çok önemli. Kaliteli yem kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Liste için bence biraz bekleyin acele etmeyin.